Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Nexty 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tomto filmu vůbec nic nevěděl (a to jsem měl zhlédnuté všechny Hillovky a Spencerovky), objevil jsem jej až nedávno a rázem se z Banánového Joa vyklubal pro mne jednoznačně nejlepší film, kde hraje Bud Spencer bez Terence Hilla (bohužel jen jeden z mála povedených v podání samotného B. Spencera). Satira je výborná a dobrosrdečnost Joa je až roztomilá a hlavně velice vtipná. Celý film jsem si skvěle užíval od začátku do konce a úvodní písnička je nezapomenutelná. Často a rád si pro tento film sáhnu do sbírky DVD, abych si jej mohl znovu pustit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zavřeli ho za dezerci, nabádání k výtržnostem, za napadnutí státního zaměstnance a za útok na policistu. Už nikdy nebudete muset skákat z okna, šéfe." Tak ministři se nevěší na věšák, úředníkům se nekradou razítka, z armády se neodchází bez povolení a mafiáni se nevyhazují stavebními otvory? Vždyť to nevím ani já, tak jak to má vědět Banánový Joe. Já jsem si s ním tedy užil souboj s úředním šimlem, závod náklaďáků i ochranu zpěvačky, takže si troufnu napsat, že tohle je nejlepší samostatná budspencerovka. A teď si jdu dát banán, protože banány hýbou světem a v tom se Joe vyzná. ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Když vám nasolej na páteční den jako jedinýmu odpolední, jste v celý fabrice skoro sám a brouzdáte po netu a narazíte na film, který vás nikdy nelákal i když s vašim oblíbencem a ještě do toho na youtube. Nakonec to z bídy zapnete a říkáte si, že Bud byl stejně frajer i když je film úplná blbinka, která ovšem dokáže i po letech zachránit od nudy a mile potěšit. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

"Čím si sa živil doteraz? Jedol som banány". Kdesi v tropickej riti strednej ameriky, v tej najzapadnutejšej dedinke kde zdochol moskyt, žije okrem nejakých tých podvýživených černoškov aj jedno vypasené indivíduum zvané Banánový Joe. Bud Spencer tentokrát nehrá svojho typického naštvaného hundroša, ale priblblého dobráka s IQ hojdacej velryby, ktorého jediným zmyslom života sú banány. Banány totiž hýbu svetom, to vie každý Jožko Mrkvička ( pre čechov Véna ). Lenže na ich predaj nemá povolenie a tak sa poprvý krát v živote musí vydať do mesta aby si ho vybavil. Lenže na to potrebuje občiansky preukaz ktorý samozrejme nemá, takže si musí vybaviť najprv ten. Lenže na to potrebuje rodný list ktorý taktiež nemá a bez občianskeho preukazu mu ho nevydajú. Skrátka sa začne topiť v plesnivom močiari byrokracie a to bohužiaľ pozná každý z nás. Nejaký tí smiešny gangsteri ktorých si proti sebe poštve sú oproti tomu len také ľahké rozptýlenie spojené s trochou nezáväzného fackovania. Najlepšia Budova sólovka, jednoduchá až primitívna, ale príjemná komédia ktorá ma vždy pobaví. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama