Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ale vtipná zábava, kde Banana Joe (Bud Spencer) žije na svém ostrůvku Amantidě v Peru a spokojeně si s místními pěstují banány a v poklidu vegetují. Až do tohoto ráje vstoupí velkoobchodník a prohnanec Torsillo (Gianfranco Barra), který chce všechny banánové plantáže a v tomto ráji vybudovat továrnu na banány a hernu, aby místní výplaty hned prohráli. A tak Banana Joe se vypravuje do města, aby získal povolení k prodeji banánů. Ale protože nemá žádný doklad musí bojovat s těžkým byrokratickým aparátem, vstoupí na chvíli do armády a pro dezerci a pověšení ministra na věšák se dostává až do vězení. Tak nějak mu pomáhá, nepomáhá podvodníček Manuel (Mario Scarpetta) ale podaří se mu získat kromě povolení i srdce krásné zpěvačky Dorianne (Marina Langner), která pak začala vyučovat v nové amantidské škole. A samozřejmě spousta pěstních rvaček až po tu největší závěrečnou, kdy demoluje Torsillova stavení na svém ostrůvku. Jednoduché, ale velmi zábavné. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

Reklama

Brtniik

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen kousíček (okolo místa jak si nechává šít šaty a stane se vyhazovačem), ale nemohu se zbavit pocitu, že to musí být pěkná volovina. Bud Spencer coby naprostý dement z pralesa (či odkud tahal ty banány) mi nějak nesedí. Oba kluky, ve věku, kdy je to předpokládatelné, jsem samosebou žral. No nic, snad mu dobře zaplatili. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Bez Hilla to sice není ono, ale Joe je sympaťák. Konfrontaci dobrosrdečného burana s divokým městským životem už jsme viděli mnohokrát a Banánový král nás tak nemůže ničím překvapit, ale minimálně si v jeho přítomnosti dobře odpočineme a užijeme si titulní skladbu, která svou živelností strčí do kapsy takřka celý film... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)

Reklama

Reklama