Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se na dalsi Spencer-Hillovku, jenze pak jsem si precet, ze tu je jen Spencer a zacal jsem se bat. Hill ma par kvalitnich kousku, kde nema Spencera, ale Spencer to sam vetisnou nezvlada, protoze jen dava rany a tu komicnost zastava Hill. Takze je jasny, ze tu nebudou vtipky ze vzajemneho postuchovani. Jenze od prvni minuty jsem se neuveritelne bavil. Spencer nehraje zadnyho nastvanyho hromotluka, ale ultra vymastenyho vesnicana, co prodava banany a jeho cesta za licenci je proste dokonala. Vubec nic nechape, chova se jak hovado a do toho sereze docela dost typku. Velmi mile prekvapeni. ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Toto je vcelku rozporuplný film, ja sa prikláňam skôr na stránku kritikov. Bohužiaľ, z môjho pohľadu tu je citeľná absencia Hilla, chýba tu ľahkosť a viac vtipných momentov. Z Buda spravili dementa, ktorý nič nevie a má len silu. Keby aspoň nejaké tie bitky boli, ale v celom filme je ich žalostne málo. Vyzdvihnem hlavne titulnú pieseň, ktorú už niekoľko hodín neviem dostať z hlavy. ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nikdy nevylézám z lodi....... Všiml jsem si, že Bud Spencer musí mít v každém příběhu kolem sebe nějaké děti. Tady má dvacet fakanů. Banánový Joe je americký buran žijící na jednom ostrově plném banánů, Banány jsou jeho celoživotní zdroj peněz. Ale až do dne, kdy se ukáže někdo mocnější a chce z ostrova udělat továrnu na banány. Tady začínají potíže. Ale Banánový buran se jen tak nedá. CITÁT - Tohle se mi nelíbí....... Mě se to líbilo. Směs italské akční komedie mi sedla. Banány hýbou světem....... ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer jako banánový Véna nebo Joe. Je to průměrná komedie o prostým chlapovi, který chce jen prodávat banány. Počáteční závod otřesně natočen, ale pak kvalita stoupá. Nejvtipnější část, když je Joe u armády. - 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)

Reklama

Reklama