Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale pre mňa je toto dokonalá komédia sama o sebe. Proti byrokracii a všetkých kravinám. Milujem scénku, keď si Joe potrebuje vybaviť občiansky preukaz a rodný list, milujem scénky z vojny, milujem ako si myslí, že mu muž v telke hovorí aby sa poriadne obliekol, milujem keď pracuje ako vyhadzovač. Tento prostoduchý dobráčik proste má talent robiť veci poriadne... alebo občas jemne nepochopiť. Je to pre mňa absolútna klasika komédie... treba vidieť. :D ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer je v roli Joea neúvěřitelně roztomilý. Tady podává snad svůj životní výkon. A i vzhledem k nepříliš vysokému hodnocení jsem se fakt skvěl pobavil. Ve snímku je spousta nezapomenutelných scének u kterých jsem se smál hodně nahlas. Za nejlepší shledávám tu v kostele a tu ve které se Joe poprvé spatří televizi. Jednoduše, parádní zábava s nepřekonatelným Budem kterou mohu všem jeho příznivcům jenom doporučit.:-) P.S. Po dlouhém uvažování tu pátou hvězdu přidávám. Film je opravdu perfektní. Že bych objevil další kultovní záležitost? Možná... ()

Nexty 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tomto filmu vůbec nic nevěděl (a to jsem měl zhlédnuté všechny Hillovky a Spencerovky), objevil jsem jej až nedávno a rázem se z Banánového Joa vyklubal pro mne jednoznačně nejlepší film, kde hraje Bud Spencer bez Terence Hilla (bohužel jen jeden z mála povedených v podání samotného B. Spencera). Satira je výborná a dobrosrdečnost Joa je až roztomilá a hlavně velice vtipná. Celý film jsem si skvěle užíval od začátku do konce a úvodní písnička je nezapomenutelná. Často a rád si pro tento film sáhnu do sbírky DVD, abych si jej mohl znovu pustit. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hahaha..Ti Italové sou děsní vymaštěnci. Styl jejich komedií je.. ..jakbychtořek.. ..specifický.. Věřím, že ovlivněn určitými látkami ( kupříkladu banánovým pyré) při nastolení určité atmosféry (obklopit se spoustou banánů) se to některým jedincům může líbit.. Mám rád banány ale tohle bylo moc i pro mě jakožto ortodoxního úchyla =) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)

Reklama

Reklama