Reklama

Reklama

Noční jízda

Trailer 1

Ivan Locke (Tom Hardy) je vzorný otec rodiny a úspěšný podnikatel ve stavebnictví. V nejdůležitějším okamžiku své kariéry zvedne zvonící telefon a rozhovor, který následuje, odstartuje sérii událostí, jež pomalu vnesou světlo do dřívějších mužových tajemství. Jeho kariéra, rodina i duše se zmítá v krizi. Vyjde najevo, jak může jediné chybné rozhodnutí vést k úplnému zborcení pečlivě vybudovaného, záviděníhodného života. (AMC Czech)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (563)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THE DIFFERENCE BETWEEN NEVER AND ONCE IS DIFFERENCE BETWEEN GOOD AND BAD." ------------ Telefónna Búdka práve hrá na frekvencii 66,6 FM, alebo ako si zničiť život za 15 minút a zároveň mať čisté svedomie. K filmu nie je moc čo povedať, dialógy to povedia za seba. Môžeme vyzdvihnúť Hardyho herecký výkon. Diverzita jeho filmov je neskutočne obrovská. Ďalej fakt, že sa jedná o Knightov režisérsky debut, no a v neposlednom rade ten prvý, nazlostený telefonát Ben Danielsa. Okrem nočnej road atmosféry už zrejme nič iné nezostáva. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá one man show Toma Hardyho. Je zvláštní, jak vás film, který je celý natočený v autě může udržet napnuté. Tom pracuje jako stavby vedoucí a během této necelé dvouhodinové jízdy autem do Londýna se mu téměř rozpadne celý život. A za vše může jeden drobný přešlap. Během své cesty stihne být vyhozen z práce a stejně se mu daří stavbu nadále řídit. Co je ale účelem jeho neodkladné cesty? To se dozvíte až ve filmu... Je to nabité emocemi. "Nemiluju tě." ()

Reklama

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Největší vylejvání betonem v dějinách vylejvání. Akci ovšem neřídí Dr. Radosta, nýbrž béemvéiks5 řídí Ivan L. Správný. Fajn. Ale vždyť mu peče klobásky a koupila to německý pivo, co má tak rád! Pokud jde o beton, Bohu nevěř a utíkej jak to umíš jenom ty!!! ...probouzí mě dětský křik. NOVÝ ŽIVOT, NOVÁ NADĚJE. Znovu usínám.... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Steven Knight | Hudba: Dickon Hinchliffe | Distribúcia: A24 | Štúdio: Shoebox Films, IM Global | Rozpočet: 2 milióny $ | Tržby: 4,550,445 $ || To isté, ako Non-Stop s Neesonom, akurát ešte monotónnejšie. Hardy sa môže snažit ako chce, môže mať zamatový hlas, no hodinu a pól s týmto scenárom ma jednoducho nevedel zaujať. Na obranu je ale potreba povedať, že táto dráma sa napriek jednoduchým daným rozobernaým životným problémom totálne vyhýba patetizmu a sentimentu, a to je obdivuhodné. Každopádne, ešte raz by som to nevydržal. Preč s filmamy v jedinom priestore! Doby jedinečnosti filmov typu Phone Boot sú už dávno preč. 48% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento film zo všetkého najviac vnímam ako experiment. Chalani Tom Hardy a Steven Knight sa zrejme tak trocha nudili a tak si povedali, čo tak spojiť sily na niečom netradičnom. A tak sa stalo. Celovečerná minutáž, jedno auto, jediný herec a plno hlasov na telefóne (prekvapivo patriacich mnohým známym hercom). Ak sa o tento film budete zaujímať, neodporúčam vám pozerať si fotky z neho. Sú totiž dosť monotónne. Hardy to uhral a zvládol na úrovni. Pekne zahral najzodpovednejšieho muža planéty, ktorý chce byť iný, ako jeho otec. Vie, že sa musí zachovať správne, hoci je jasné, že potom jeho život už nikdy nebude taký, aký bol predtým. Bohužiaľ, je to proste nuda – jedna kvalitne vyprofilovaná postava skrátka na celý film nestačí. Možno ak by sa na samom konci upustilo od predchádzajúceho štýlu a jednak by sme uvideli tváre, ku ktorým patria hlasy (a ak by bol koniec predsa len o niečo doslovnejší), asi by som dal 60%. Ale takto nemôžem. Produkcia: Joe Wright (Pýcha a predsudok, Pokánie). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Celý projekt sa takmer zrútil skôr ako Tom Hardy (Ivan Locke) otočil kľúčikom v zapaľovaní BMW. Pôvodne sa malo nakrúcať na štvorprúdovke M1, no dva týždne pred začatím prevádzkovateľ povolenie zamietol. Nakrúcalo sa nakoniec na trojprúdovke, ktorá bola v súkromnom vlastníctve. (ambron)
  • Tesne po ukončení hovoru s Bethan (Olivia Colman), počas ktorého ju uspávajú, je Lockovi (Tom Hardy) vidieť tzv. neviditeľné slúchadlo v pravom uchu. (Tomy_TO)
  • Natáčanie prebiehalo osem dní, počas ktorých Toma Hardyho (Ivan Locke) snímali tri kamery. (ambron)

Související novinky

Tvůrce Gangů z Birminghamu dělá seriál o Ferrari

Tvůrce Gangů z Birminghamu dělá seriál o Ferrari

15.07.2022

Tvůrce Gangů z Birminghamu a rovněž scenárista filmů jako Východní přísliby, Noční jízda nebo Spencer Steven Knight našel svůj příští námět. Britský veterán oznámil, že chystá novou sérii o životě… (více)

Anne Hathaway bude loupit během pandemie

Anne Hathaway bude loupit během pandemie

11.09.2020

Režisér Doug Liman (Na hraně zítřka) a herečka Anne Hathaway (Interstellar, Debbie a její parťačky) společně chystají nový snímek Lockdown, jenž má podle všeho být mixem nízkorozpočtové romantiky a… (více)

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno