Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Metal.God

všechny recenze uživatele

Možná to bylo tím příšerným dabingem (film se mi nepovedlo sehnat v italštině), ale mě se tento film moc nelíbil. Na podívání to nebylo špatné, ale příběh byl až moc jednoduchý, roztažený a celkově špatný, postavy byly hrozné a Enrico Morricone sice složil nějakou poslouchatelnou hudbu, ale s jen asi jednou opravdu dobrou skladbou se vůbec nevyznamenal. Indián Eagle Eye byla neuvěřitelně otravná a někdy až trapná náhrada za Terence Hilla. Terence Hill uměl být otravný jen tak, aby otravný přišel jenom postavám Buda Spencera, ale pro diváky to byl vtipný sympaťák. Popsy Logan původně vypadal jako postava normální kvality, ale poté, co se mu dostaly do ruky housle, byl velmi otravný a až přehnaně nereálný. Jediná dobrá postav je Buddy, který má dobré hlášky a scény, kde střílí jsou to jediné, co je na tomto filmu opravdu skvělé. A scéna, kde Buddymu rozstřílí stůl s jídlem, vyústí v jeden z nejvíc badass momentů, možná i v rámci filmové historie, a Bud Spencer zde předvádí opravdové herectví. ,,Tento muž je jistě infekční, musíme ho ihned desinfikovat." - ,,Slyšels, musíme tě okamžitě definovat! Do koupele s ním!" ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Bud jako falešný doktor na divokém západě, to nemohlo skončit jinak než, že zfackuje všechny bandity na hromadu a ještě najde zlato ve studni a zákeřného šerifa. Nic dobrýho jsem nečekal a byl jsem mile překvapen, že se objevil i zajímavý příběh a několik slušných nápadů. Bud mi tam připadal trochu jako tlustej Chuck Norris, všechno měl na háku a nikdo na něj nestačil. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

To slabé hodnocení jsem nedal za to, že bez Hilla to není ono. Je to jen a jen za naprosto idiotskou hudbu,která hrála furt dokola. Jasně, to je častý jev všech Hillovek a Spencerovek, jenže ve většině filmů jsou chytlavé a návykové. Tohle byla jen iritující fidlanina ve stylu "Skákal pes - přes oves". Bohužel, i když idiotská, přesto návyková, takže když už mi začla hrát vlezle v uších i ve scénách, kde nebyla, film jsem vypnul. Dělal jsem něco na počítači a ta vlezlá hudba mi furt hrála v uších. Okamžitě jsem si musel dát na sluchátka maraton všelijakých hudeb, písniček, znělek, abych se té debility zbavil. Naštěstí se povedlo, fidlaninu jsem zapoměl a na film už se nikdy nepodívám. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická spencerovka - prostučký dej a proti nemu banda zloduchov, ktorých IQ neprekročí 80, čo sa odzrkadľuje hlavne v tradičných spencer-hillovských bitkách, kde si poslušne idú po svoju ránu a patrične sa pri tom ksichtia. Keď som mal 12, tak ma bitky tejto slávnej talianskej dvojice bavili, vrátane tých zvukových efektov, no dnes mi na tom zábavné nepríde vôbec nič, navyše keď sa opakujú v ich filmoch stále dokola len s minimálnymi obmenami. S Terencom ale boli taká zohratá dvojka, že sa aspoň občas dalo na nich zasmiať, bez neho to je oveľa horšie, ten otravný indián tu bol veľmi chabou náhradou, skôr by bolo lepšie, ak by bol Bud sám. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, předávno, natočil se v jedné slunné zemi příběh o bručounovském silákovi a vychytralém hubeňourovi. Ti dva museli táhnout za jeden startovací řemen a zahnat zlé gangstery pryč od své garáže... "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí" u diváků slavilo. Tvůrci tudíž usoudili, že stačí zkombinovat Spencerovy svaly a Hillovu tvářičku, zamíchat to celé v řídké dějové omáčce a vznikne něco podobného. Zkusili to mockrát a pokaždé jim to nevyšlo. Později se na to Hill vykašlal a tak vznikaly takové klenoty jako "Banánový Joe" nebo mnou právě kritizovaný "Buddy míří na západ", ve kterých byl Spencer na bandy hadrových zloduchů sám. Sólo nudil ale stejně úspěšně, jako nudil ve dvojici, já u toho skutečně usínal už jako dítě. Bravo. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama