Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká búdúcnosť. Ľudia zo skúmavky už nie sú len fantáziou, vzduch plný prachu, nedostatok jedla a kvalitného kyslíka pripravuje pozemštanov o nádej na lepší zajtrajšok. Ľudia o posledné potravinové zásoby nebojujú na vojenských poliach, ale v arénach, kde o víťazstve rozhodujú stotonové bojové stroje. Finálny zápas sa pomaly blíži a stajne robotov Alexander a MasimutoTech pripravujú svojich pilotov na záverečný boj, ktorý skomplikuje nielen priemyselná špionáž, ale aj láska. (D.I.G)

(více)

Recenze (125)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt silena kravovina, ktera se viditelne chtela prizivit na uspechu Transformers. Nicmene pribeh, ackoliv je jednoduchej a stupidni, tak se mu neda uprit jisty kouzlo a celkem slusnej napad. Co se tyce hercu, ty hrajou fakt priserne, obcas mi prislo, ze ani nevi, co rikaj, navic ty dialogy jsou fakt dementni a souboje robotu pusobi nechtene smesne, jak ty stary filmy s Godzillou. Ale jelikoz film vylozene nenudi a jako becko to je dobry, tak lepsi 2*. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

A tímto můžu pogratulovat všem lidem v roce 1989, kteří tento film označili za nejhorší propadák, a odpad!!!!!!!! Já tenhle film prostě miluji! Mistr Loutkář je od stejného studia, akorát že v té době museli začít od znova, a jmenovat se Full moon Productions. Při natáčení tohohle filmu se jmenovali Empire Pictures. Zápas robotů, je fakt luxusní, nějaká ta romantika se tam mihne, konec napínavý... Já bych tomuhle filmu klidně dál Oscara, a těm lidem co tohle hodnotili odpadem (nikomu názory nekradu) Možnost čichat celý život záchodovou žumpu, ať vědí, kde patří dobrý film, a kde ne. ()

Reklama

Dallas 

všechny recenze uživatele

No teda som aj zabudol, že tento film existuje. Pritom som ho ako malý chlapec videl na páske 30x. Dnes už na mňa v dobe transformérov toto staré skrípanie železa, vôňa zhoreného paliva alebo vystrlená obria kovová ruka nepôsobia takým silným dojmom ako vtedy. No ale vtedy to bola bomba a dodnes sa pamätám ako mi otec doniesol ako darček túto vhsku s mne oči zažiarili tak silno, že Matsumotova tajná zbraň bola oproti tomu už hasnúca diódka. Vtedy by to bolo určite za 5*, ale dnes tomu dám slušné 3*. 65% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Go Go Power Rangers? Ano, jediná podobná záležitost s obřími roboty jsou Strážci vesmíru a tohle těmi efekty není zas tak daleko. Papundeklové kulisy, příšerní herci, příběh vybrakovaný z karate filmů, sci-fi svět o kterém se nic nedovíme a skoro hodinu se nic neděje. Jenže pak začne souboj dvou mechů plný řetězových pil, raket, laserů, transformování, který pokračuje ve vesmíru a vrcholí brutální bitvou pilotů. A já sedím před obrazovkou, je mi zas dvanáct a koukám na to s otevřenou pusou a nadšením v očích. Závěrečné sportovní gesto bylo celkem nečekané, ale silné. Zkrátka za ten konec míň jak tři nedám. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Výborne sf, ktoré ma vrátilo do doby, keď som si vo videopožičovni požičiaval všetko, čo vyzeralo ako sf alebo horor. Je zas raz neskutočné, aké efekty dosiahli tvorcovia bez jediného CGI, obrovské mechy, vznášadlá... No, hlavne mechy berú dych. Ale skvelý a chytľavý je aj príbeh, sympatické postavy, pozadie sveta... Teda, Gordon okrem hororov vedel aj sf. A tá krásna symfonická hudba! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Empire Pictures během natáčení zkrachovalo. Film koupilo a dokončilo studio Epic Productions, stalo se tak však až o více než dva roky později. (-bad-mad-wolf-)
  • S rozpočtom 7 miliónov amerických dolárov to bol najdrahší film vyrobený štúdiom Empire Pictures. (beso74)
  • V písni "The Becoming" od Nine Inch Nails jsou nasamplované zvuky z filmu. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama