Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slušná jízda z Francie, která určitě na necelé dvě hodinky zabaví, adrenalin do žil napumpuje ale vcelku rychle se na ní zapomene. Akce samotná totiž není nikterak velká, ale zase je kvalitně odvedená a spolu s herci určitě hodně upřímná. Samy Naceri a Benoît Magimel mě hodně překvapili, protože je ve filmech nevídám každý den a o to víc to potěší, protože jejich tvář se dokáže táhnout celým filmem, a nepřestane nudit, což je pro film velký přínos. Jen si myslím, že těch akčních z Francie je daleko více kvalitnějších než Vosí hnízdo, i když to je také solidní a věřím, že plno lidí bude tvrdit to samé co já, akorát do toho kvalitního Vosí hnízdo bezproblémů nacpe. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Akční podívaná na slušné úrovni s příjemnou pointou (lupiči a policejní doprovod proti mafii) , neokoukané tváře.... hmm.. jo, to můžu... za předpokladu, že to vnímám jako akční podívanou a nebudu se rozpakovat nad scénářem a čekat některá vysvětlení.... Ne, kdepak, nešťourám, neštoural jsem, chtěl jsem "akčnit" a taky že jo... "fakt jsem akčnil" a držel hrdinům poctivě palce.... :-) ()

Reklama

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Intenzívny akčný film z francúzskej produkcie, ktorý som už kedysi dávno videl a na druhý krát sa mi zdal ešte lepší. Veľmi jednoduchá zápletka, ktorú si tvorcovia vyšperkovali množstvom účelových pomôcok tak, aby celý príbeh do seba zapadal. Mne to však vôbec nevadilo, pretože sa jedná o akčný film a v takom prípade jednoducho držíte tým "dobrým" päste a čakáte ako to celé dopadne. Navyše jednou z "dobrých" je aj sympatická kočka Nadia Fares, ktorá podľa mňa "ťahá" polovičku filmu. Keď tak nad tým uvažujem je až neuveriteľné, ako málo stačí na dobrý akčný masaker a zobrať to do rúk ešte zručnejší režisér, tak je z toho kultový film. V každom prípade to bol pre mňa skoro adrenalínový zážitok a rozhodne som sa pri tom zabavil. 90% PS: Z toho Albánska neni fakt ani koza dobrá... ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavě natočená akce s dobrým titulním nápadem "náhodného" setkání ve skladišti. Atmosféra, spád a hlavně obsazení je moc povedené. Ve spoustě akčních "áčkových" filmů se takováto nekompromisnost k hlavním hrdinům moc často nekoná. Líbilo se mi to a nebudu lhát. Hoďte předsudky stranou a hodnoťte nezaujatě, pak určité věci budou dostávat méně hvězdiček a určité zase více. Nenadávejte mi, jelikož na každym šprochu - pravdy trochu. ()

src 

všechny recenze uživatele

Klasicky strizeny akcni film odkazujici na kdeco od Prepadeni 13. okrsku pres Sedm statecnych po Mlceni jehnatek s nekolika nezapomenutelnymi scenami (vcetne filmoveho dokumentu na uvod) a vybornou hudbou. Nadprumerny akcni film, ktery dokazuje, ze Francie je v tomto zanru na nasem malem kontinente na spici. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama