Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (867)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Lada Lazarová (2024) (epizoda) 

Ja vedel, ze to tam je. Schovavali si to mozna az moc. Tech 5 je spis z nadseni, ale za odvahu do toho v nasich podminkach jit je v poslednim dile posilam a prosim druhou serii!

plakát

31. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2023 (2024) (pořad) 

Totalni fail s nejlepsim filmem, parad i Eben a odsypani predavek. Famoz i uvod a solidni zaver. Bohuzel zbytecnE dlouha lecba traumat Pani umelkyne i rezsierky, ktera ve finale vice nez nalehave pusobila nemistne a trapne. Jak se da vse vystihnout trefne a par vetach ukazalo nemalo kolegu.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Nefunguje podvozek, urvalo se křídlo, urvalo se i druhý křídlo... klesám! Sorryjako, ale je to opravdu zručně a krásně nafilmovaná hovadina, která je průsvitná jak kostýmy z Oscarů z Vanity Fair party. Tyto scénáře se dají předvídat z minuty na minutu včetně doslovných dialogů a 'silných' monologů. A ještě je to military very friendly. Snad příště, ale neberu Vám to. :)

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Stejny princip jako Vzestup Skywalkera. Jen o neco lepsi a s famozni sekvenci Malta+prilet do Byosinu. Jinak prumer.

plakát

Bod obnovy (2023) 

České sci-fi. Ikarie XB-1 a pak.... Bod obnovy! Tleskám, plesám, raduji se. Tvůrci mají nakoukáno, občasné citace, inspirace, kolerace jdou jenom k duhu. Díky moc ta tuhle práci a díky moc tohle české skvělé vědeckofantastické zjevení. Není zdaleka bez much a úsměvných klišé, ale nemusíme na něj uplatňovat dvojí metr. Na hlavní hrdinku se dobře kouká, i se dobře poslouchá, vychytávky, triky, nápady, scenérie jsou vyloženě radost, akční sekvence obstojné a napínavé. Podpořme náš Restore point.

plakát

Bejval sem slavnej (2022) 

Film, co začíná nenápadně a mírně odtažitě, stupňuje a končí na vrcholu. Každou minutou je to o kousek lepší, ve finále je moc dobře, že některé linky zůstanou jen načrtnuty. Za mě těžkej palec nahoru. Chemii a herectví ústředního dua by áčkovější produkce mohly závidět.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Zbytecnej dil, kterej by Prusa ve vrcholny tvurci forme dal na 10 strihu ve dvouminutovy sekvenci a jelo by se dal. Skoda, herci tradicne skveli, ale nemaji co hrat a nacasovat vtipne naprosto predvidave pointy muze byt i ubijejici. Prvni dil velmi navnadil, drzim pesti na priste.