Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

petero: Díky za odkaz :-) Melodii si pamatuju, ale nedokážu ji přiřadit k filmu. Nakonec jsem zjistil, že to je ze Sedmi statečných.

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

RE: Xeelee - promiň tak jsem to nemyslel, právě naopak díky tomu mě to alespoň bavilo... nevím ale nijak zvlášť mě to jinak neoslovilo ... Film mám doma tak až bude někdy čas tak naň mrknu ještě raz a uvidím .... abych jak říkáš nebyl zaujatý na barvách ...

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Co si to to lidé z gangu pískali na začátku v autě za melodii? Já vím, že je strašně známá, ale vůbec si nemůžu vzpomenout. Jogi.1: Kvůli neschopnosti stáhnout si správné kodeky dáváš horší hodnocení?? Hm dobrý no.

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Dávám jen jednu * a to kvůli hercům a tomu že jsem to viděl před rokem a neměl jsem dobré kodeky takže jsem neviděl červenou barvu takže krev byla zeleno-modrá :D

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Mno první půlka působila jako ukolebavka,fakt nuda....po tý hodince se to jakš takš rozjelo,ale stejně nic moc....čekala jsem víc než jen story,jak se ze zlodějíčků stanou druhý poldové!

Reklama

Reklama