Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Bezduchá střílečka, ve které se nám režisér nejdřív snaží vykreslit postavy, aby měly hloubku, ale jsou ridší než já po chlastačce. Až se dozvíme, kdo je kdo a proč je proč, jde jen o to, postřílet co nejvíc arabů (a to nemyslím koně). Samozřejmostí je stupidita záporáků, kteří vbíhají do střel a na množství padlých nehledí. Naopak klaďasové nejsou nikdy trefeni, jenom ti, které jste si vytipovali za oběti už na začátku. A jak byl trapný začátek, blíží se i trapný konec. A ten se blíží hrozně pomalu - pomaleji než vozejčkář při výstupu na K2. Říkal jsem si, jestli to vůbec vydržím do konec a kupodivu jo. Ale je to ztráta času. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Carpenter by sa divil, čo všetko sa dá urobiť z jeho PREPADNUTÍM 13.OKRSKU :) Dokonalá ukážka akcie, ktorá je dnes k zhliadnutiu. Škoda, že pri tom kvante munície sa mihajú skvelé scény a nápady s tými béčkovými. Isté však je, že keby mal tento režisér kočirovať sfilmovanie Counter Strikeu, bezhranične by som mu dôveroval... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem krátce po "remakovém" Přepadení okrsku 13.,ty filmy my přišli hodně si podobné,zde více psychologičtější,ovšem méně charismatičnější hrdinové,než jejich američtí kolegové,akce méně zábavná,začátek poměrně hodně nesrozumitelný,dějově bez jakéhokoliv překvapení,o nudu se ovšem jednoznačně nejedná. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +jiná ale poctivá filmařina, technické zpracování, akce, hudba, atmosféra, postavy, děj -snad jen některé nejasnosti ohledně smrtí postav nazávěr/// Velice povedený film, na který jsem hodně dlouho čekal a z něhož se nakonec vyklubala francouzská vereze filmu Přepadeni 13. okrsku. Film mě především ničím nezklamal a hlavně je to ta lepší verze výše zmíněného filmu. Postavy jsou dobře čitelné a vesměs všechny odlišné. Tím i zajímavé. Film má jinak výbornou atmosféru, které pochopitelně napomáhá hudba. Akce je dostatek a je hodně vypiplaná. Skoro bych až neřek, že frantíci tak umí. Snad jen ten Samy Naceri má divnej part, ale hlavní je, že v tom filmu hraje. Z mé strany tedy spokojenost./// Celkem 83%/// ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbila pískací-broukací-beatboxová scéna na začátku. Jen v autě není sedm statečných, ale pět. Jinak postavy nic moc až na hlídače houslistu a film místy nudil. S hrdiny se tupí střílející a houfně umírající záporáci rozhodně neserou. Hele, klídek, nejsme žádní hrdinové. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama