Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Francouzi natočili už lepší komedie. Hlavní hrdina mě vytáčel, jaký byl trouba. Nechápala jsem pohnutky k tomu, proč se ti dva chovali, tak jak se chovali, ať si chtěli vyhodit z kopýtka jak chtěli. Občas to bylo prostě dost trapné. Zápletka s otravnou dětskou zpěvačkou byla tak nějak navíc a akorát jsem měla další postavu, která mi pila krev. Nejlepším momentem byl simultánní překlad projevu iránského velvyslance, to se povedlo. Ale jinak to moji bránici nechalo zcela v klidu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dopustil jsem se zločinu proti tomuto filmu tím, že jsem se na něj podíval v češtině. Znamená to pro mě jedinou možnost, a to pustit si jej ještě jednou v původním znění. Když jsem si pak ve francouzštině proklikával některé scény, zjistil jsem, jak děsně může dabing zkazit celkový dojem. Mélanie Bernier má nádherně nakřáplý hlas a v češtině ji nadabovala Lucie Vondráčková, to snad nemůže být ani pravda. O těch Thomasových písničkách ani nemluvím, v češtině to vyznělo, jako by je zpíval nějaký retardovaný puberťák. Film je jinak poměrně dost zábavný, od srdce jsem se na mnoha místech zasmál. A to jsem si v duchu říkal, že to asi nebude žádný zázrak. Za excelentní závěrečnou scénu z konference by mohla mít Francie i pěknou polízanici, hláška "Orly - aéroport de merde" má potenciál vstoupit do dějin. Iggy Pop a jeho Lust for life je už jen třešničkou na dortu. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

LukasDope 

všechny recenze uživatele

Film, který vybírá přítelkyně mi nikdy nevytváří velký úsměv na tváři, přece jenom mi první polovinu filmu úsměv vytvořil a první dojmy opravdu zvýšil až na tolik, že jsem si v duchu říkal …. ono mě to baví. Herci mi sedli, hudba vhodná mému věku, jenže se potom začali objevovat ty nudné fáze každé druhé komedie, která vše "dobré" využije v prvních fázích zauzlení a poté už jen nudně a snadno předvídatelně končí děj, který mohl být celý film zajímavý a dokonce i vtipný. Zamě3apětapadesát% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No očividně o tomhle kousku moc lidí neví, jenom 500 hodnocení, slabota, je to zřejmě tou francouzskou tvorbou. Potenciál to má i na červený místa. Hned na začátku mě udivilo, jak rychle se dá navodit vztah se svým tchánem bručounem, ale je to pojatý dost humorně, takže tohle by mě rozhodit nemělo. Spousta atraktivních herců, vzhledem k tomu, že to nejsou ty ohraný američani. Týpek kterej mi děsně připomínal Richarda Gera snad ani zklamat nemohl a spolu s kudrnáčem tvořili parádni dvojku. Děj + nejedna vtipná scéna za druhou z toho dělaj úctyhodnej film. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama