Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle mě poslední dobou hodně dostává! Ty výrazy a vyděšený rypáci, kteří svůj protějšek absolutně nepoznávají... Úžasný! Kdybych měl sedět naproti své milé, ona by si povídala s Dejdarem přes sluchátko, dělala by mě naschvály a VYLOMENINY, na moji povahu morouse by to asi bylo příliš a vznikla by taková "itálie", že by se z toho zesral první pingl co by prošel. Ovšem naopak - proč ne... 75% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby ty úkoly aspoň byly vtipné... Zameč jako koza, plácni servírku po zadku, polej ho pivem, řekni své holce, že máš nemanželské dítě... Kolikrát si člověk řekne, že to ten protějšek nemusí rozchodit, a to ani po prozrazení toho, že se to natáčelo jako fór. Dělat ze sebe blba před celým národem debila pro možných dvacet tisíc. Neříkám, kdyby ty úkoly byly skutečně nějak vtipné, ale některé jsou urážlivé, některé za hranou jakékoliv slušnosti i vtipu, fakt mi to směšné nepřišlo. ()

Reklama

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Jakkoli tu zaznívá, že dělat ze sebe idiota před vaším doprovodem v restauraci za pár peněz je přinejmenším zvláštní, já se opravdu bavím. Mám v sobě někde hluboko jakousi touhu tropit podobné věci lidem kolem, ale sledovat při tom ostatní je ještě o level výš. No a ruku na srdce, moralisti, vy byste do toho za ty prachy nešli? Šli! Nicméně já teď trávím opravdu každé pondělí před televizí a chichotám se jako děcko. U mě za 4 hvězdy! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Dejdar je klasik a Měcháček ho sympaticky doplňuje. Velice se bavím a těším se na každý další díl. Scénář jednotlivých vylomenin se dost opakuje, pořad se také dostal do širšího diváckého povědomí, takže už bude asi složitější sehnat soutěžící, ale na případné pokračování se stejnými "moderátory" se vždy ráda podívám. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Předem posílam obrovský dík uživateli Pilda17 za doporučení. Nějak mi tenhle pořad uplně uniknul. Moderátorská dvojice Dejdar a Měcháček naprosto exceluje. Osobně můžu říct že si nedokážu představit sebe v situaci soutěžících nebo jejich partnerů. Líbí se mi ale jak se lidi se svými úkoly dokážou skvěle poprat. A výrazy jejich, nic netušících partnerů... to je prostě boží. Takhle skvělej komediálně-soutěžní pořad jsme potřebovali. Originální, chytlavý a mrtě zábavný. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama