foto

Radovan Klučka

  • nar. 21.5.1984 (32 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Roots in Ego
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Brutální žihadlo (E12)
2014 Polda (studentský film)
První republika (TV seriál)
Ztracený syn (S01E01)
2013 Mythopolis (studentský film)
2012 Karaoke (studentský film)
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2009 Ďáblova lest (TV film)
První krok (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Zemský ráj to napohled

Dokumentární

2015 Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)
2013 Český žurnál (TV seriál)
Český žurnál: Pančovaná republika (TV film)

TV pořady

2014 Mezi půlky (TV pořad)
2013 Vylomeniny (TV pořad)
2011 Vrabci v hrsti (TV pořad)
2008 Suďte je! (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

TV pořady

2014 Mezi půlky (TV pořad)

Režijní filmografie

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

TV pořady

2014 Mezi půlky (TV pořad)

Kameramanská filmografie

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Střihačská filmografie

TV pořady

2014 Mezi půlky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace