Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $64,867,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,005,586 //počet predaných kusov 636,214Tržby za predaj DVD v USA $17,686,552 //počet predaných kusov 931,953║ aj keď nejakú tu príbehovú úroveň si to udržalo, je to zatiaľ najslabší diel z danej série, na slušný priemer to ale bez problémov dosiahlo /60%/ ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda to bylo zapříčiněno vyčerpáním všech čtyř ročních období, nesympatickým prostředím pirátů, a nebo jen snahou napodobit tuctové (leč výdělečné) animované ptákoviny pro dnešní prcky, ale tohle už není Zvonilka! Vílí kouzlo vyprchalo, a jindy tak působivá atmosféra nestála za nic. Hodně se tu sází na vlezlé písničky, xichtíky a laciné vtípky (počínaje Cinkem s Bublou, kteří mají k dementním vtipálkům potenciál už od začátku, ale zvládali se držet), což děti jednou vydrží a příště přijde zas nová splácanina. Než tohle, radši už žádná Zvonilka! ()

Reklama

Brinkley 

všechny recenze uživatele

A jak já tu zelenou pozitivní divoženku díky Disney Channel nesnáším..... Do kina jsem byla dotažena čtyřletou slečnou připravena na nejhorší. Ano, moje hodnocení subjektivně považuji za přehnané, ovšem v tomto případě se pokusím o objektivitu... překvapivě jsem se ani nijak zvlášť nenudila, přestože můj původní plán byl nenápadně si v přítmí sálu zdřímnout. Díky pirátům a odkazům na "budoucího" Petera Pana se bavil dokonce i syn, jehož přítomnost byla zajištěna výhradně za pufovaný úplatek. Stačí jen dodat, že pro dětského diváka je zcela irelevantní, pokud na tento cíleně určený animák dorazí kupříkladu čtyřicetiletý chlápek s jasným úmyslem ho na netu vtipně rozcupovat. Bez přítomnosti ratolesti mi totiž účast dospělce na podobných snímcích přijde poněkud nesmyslná (časově ztrátová a hlavně zbytečná). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Grafické spracovanie ako obyčajne veľmi pekné, príbehovo to však bolo narozdiel od predchádzajúcich častí trocha slabšie. Možno to je aj tým, že tu chýbalo nejaké výraznejšie detské poučenie a hudobný doprovod nebol tak chytľavý. Aj dievčatám sa táto časť páčila asi najmenej zo všetkých. 60/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pro dívky předškolního věku momentálně jedna z největších srdcovek. Třpytivé a skrz naskrz pozitivní Zvonilce to v kině sluší i tentokrát, takže dospělý doprovod neusne. Milá animace a rytmické songy potěší, nekomplikovaný příběh odsýpá, postavičky jsou sympatické a malé divačky se tak budou vrtět blahem. Když už se objeví nějaká dramatická situace, tvůrci z ní rychle vybruslí, aby to dívky v kinosále unesly. A možná právě to se mi na Zvonilce líbí. Dokáže si diváka získat (především) pozitivní energií, které z těchhle milých vílích slečen srší. Stačí několik dobře míněných experimentů, které se ne úplně povedou, a z vílího ostrova je chaos na druhou. Slečna, která za pohromou stojí, ztrácí post strážkyně vílího prachu, naštve se a o nějakou dobu později už kope na straně pirátů, pro které ukradne zdroj prachu, aby se staly nejmocnějšími piráty široko daleko. Zvonilka a její juchající kamarádky to tak samozřejmě nenechají. Bum bác, nápad následuje jiný, líbivá písnička, nějaké to ponaučení, bum bác. Toť vše. V sérii přibylo na akčnosti, to rozhodně. Vzniká i víc konfliktů (prohození magických schopností nicméně potěší). Kvalitu to nijak nesráží. A to se počítá. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama