Reklama

Reklama

Britney Spears: Criminal

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Krimi / Drama / Romantický
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Criminal je píseň americké zpěvačky Britney Spears. Jedná se o její čtvrtý a zároveň poslední singl z jejího sedmého studiového alba Femme Fatale. K písni byl vytvořen i videoklip, kde si zahrál její tehdejší přítel Jason Trawick. V klipu se zamiluje do kriminálníka (Jasona) a pomáhá mu vykrádat obchody i banky ve stylu Bonnie a Clyde. Policie je nakonec najde v jejích doupěti, které následně vystřílí. Oni jim však uniknou. Klip režíroval Chris Marrs Piliero, který s ní natočil i její předcházející klip k písni I Wanna Go. (Wikipedia)

(více)

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšie zvrátené video, plné klišé, plný nezmyslov, trocha si zgustli na brutalite polície, no vždy sa divím akú krásku z Britney vedia urobiť vďaka retuši a ona sa potom prezentuje ako sexuálna kráľovná. Ale tá hudba s tým klipom neboli úplný odpad, aj keď je to gýč a útočí to na vlastnosť žien, ktoré obľubujú často zlých chlapcov. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slečna Spearsová sa snaží, a to hlavne v tomto desaťročí. Avšak doby videoklipov, keď pre ňu boli tanečné grify nejlepším hereckým prejavom, sú už dávna preč. A pravdu povediac, jej to vtedy stačilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdesi ve vesmíru patrně došlo k nějakému zkratu, neboť mé rockové uši začaly spokojeně stříhat již při prvním poslechu skladby Criminal a od té chvíle to již několikrát zopakovaly. Klip k tomu navíc přidal zjištění, že kulka lásku netrefí a já vůbec netuším proč, ale byl jsem zákeřně polapen hnusnou komercí. Beru provaz a jdu se zastřelit do rybníka, aby se tohle již nikdy neopakovalo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Ve videoklipu si zahrál tehdejší přítel Britney Jason Trawick. (Dlee)
  • Klip se dočkal zařazení mezi kontroverzní videa ještě před svým uveřejněním. Důvodem byla pasáž, ve které zpěvačka drží pistoli. Proti úseku vystoupil Ian Rathbone z londýnského zastupitelstva. (Dlee)
  • Natáčelo se 17. září pod taktovkou režiséra Chrise Marrs Piliho, který už v minulosti se zpěvačkou spolupracoval na videu k předchozímu singlu "I Wanna Go". (Dlee)

Reklama

Reklama