Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příchod Praimfayi se blíží, a tak nadchází boj o přežití. V bezpečném úkrytu přichází čas Octavie (Marie Avgeropoulos), která musí čelit rozhodnutím, jakým směrem povede celou svou novou kolonii a kdo bude mít na tomto novém místě hlavní slovo. Přichází poslední loučení se všemi, co se opět chystají na dramatickou cestu do vesmíru, a je náročné pro obě strany. Věcí, které by se na cestě mohly přihodit, než se dostanou zpět na Archu, by mohl být nespočet. Každý se snaží, aby tato cesta měla 100% úspěšnost, to si však vybere svou daň... Ke konci se děj vrací přesně o 6 let a 7 dní do budoucnosti. Co se stane, kdo přežije, kdo opět ovládne planetu a zda opět uvidíme uspořádání na klany se můžeme dočkat v následující 5. sérii a to i s novými postavami po boku Clark (Eliza Taylor). (willy1)

(více)

Recenze (11)

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Achjo, ten seriál se dokáže tak shazovat neschopností odpravit některou z hlavních postav. Jak sakra někdo může vylézt na obrovskou anténu za 10 minut, následně během minuty se dostat dolů a dokonce v neohrabaném obleku doběhnout do krytu. To všechno ještě za post-apokalyptických podmínek a ve sněhu. Škoda, do té doby byla epizoda parádní a napínavá, když ale pak víte, že jsou hlavní postavy nesmrtelné, tak se napětí vytrácí. Poslední záběr ani nehodnotím, to byla ultramagořina. Myslím, že tímhle se s The 100 rozloučím. ()

mima33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odkedy sa na začiatku epizódy Clarke lúčila s Bellamym, tak mi bolo jasné, že s nimi nepoletí. Skok v čase na konci ma viac než prekvapil - čakala som to až v budúcej sérii. Toľko otázok - čo sa stalo s Bellamym a ostatnými? Čo sa stalo v bunkri? Kto je to dievča s Clarke? Aj napriek veľa nezrovnalostiam v sérii (najmä čo sa radiácie týka) hodnotím 4. sezónu veľmi pozitívne. Naozaj ma bavila hádam od prvej časti až po poslednú. A teraz rok čakať. ()

Reklama

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl plný odpočtů, každý má osobní časomíru a nikdo nestíhá... A taky by to nikdo neměl stihnout - vzdálenosti, činnosti, zátěž a další předpoklady neodpovídají uvedeným časovým možnostem. Také tam kde si jiné seriály vystačí s jednou scénou kdy dobíhá čas, tady se nebáli jich vystřihnout hned několik. K tomu několik emočních proslovů, hromada tragických výrazů, pár zbytečných scén a zázračně zregenerovaná krajina jen šest let po jaderné katastrofě. Návnada na další sérii je až neuvěřitelně drzá a to nemyslím v žádném pozitivním slova smyslu. ()

Neronius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těch wtf momentu v tomhle díle bylo hodně hlavně u konce, ale co si budeme celkově celá serie byla libová a jak se to blížilo ke konci tak jen napětí jak hajzl a sice tu vidím samé hejty hlavně na poslední díl a ten konec a jo bylo to wtf ale kurevsky se mi to líbilo a těším se na novou serii takže za mě plnej počet celé serii. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, buď to měla být parodie, kterou jsem nepochopil, nebo mají tvůrci diváky za úplné blbce, každopádně tolik nesmyslů v jedné epizodě ještě nebylo. Upravení dvoumístného kokpitu pro osm lidí proběhlo jaksi mimo zájem kamer, kabina pak vypadala naprosto dokonale, skoro bych si troufal říct, že šlo o zázrak. Nárůst hmotnosti radši ani neřeším. Tvůrci taky ne. Myslím, že by taky neškodilo přizvat si odborné poradce, jen blbec si může myslet, že když si naruší integritu ochranného oděvu (např. sundáním rukavic), postihne mu ozáření pouze ruce. Podobně bych čekal, že když si sundám ve vesmíru část skafandru a nepotká mě už nic jiného, tak přinejmenším omrznu. O tom, čím se asi člověk živí, když dokáže na povrchu planety přežít globální jadernou katastrofu (teď, když jsem to napsal, vidím, jak stupidně to zní), radši ani nepřemýšlím. A jako bonus nechyběl tradiční mix motivačních projevů, obětavosti a patosu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama