foto

Eliza Taylor

  • nar. 24.10.1989 (29 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozena 24. října 1989 v Melbourne, Austrálie. Její nevlastní otec byl stand-up komik, matka je spisovatelka a grafička, její biologický otec vlastnil řadu kaváren v okolí Melbourne. Má dvě sestry a bratra.

Jako malá si přála být mořskou biologičkou. Hraje na kytaru a skládá písně. Obdivuje herečky Katherine Heigl a Scarlett Johansson, její oblíbené seriály jsou Love My Way, Grey's Anatomy, House

Známou se stala především díky působení v australském TV seriálu Neighbours jako Janae Timmins. Jako své první americké angažmá získala hlavní roli v TV show od stanice CW The 100. Poté se objevila ve filmu November Man.

Eržik "Eržik" Křik

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Inheritance
Thumper
2014 November Man
2013 Patrick
2012 6 Plots
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2009 The Laundromat

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál) - herec, a.z.
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (13)
2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
další epizody (13)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (16)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (29)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Wanted (S04E01)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
2003 Pirate Islands (TV seriál)
The Sleepover Club (TV seriál) - herec, a.z.
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace