Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda taxikáře v pražských Kunraticích přivede policisty k překvapivým souvislostem mezi několika zločiny. I nejzkušenější policisté občas chybují, což může zkomplikovat vyšetřování. Kriminální seriál podle reálných případů uplynulých dvaceti let pokračuje vraždou taxikáře na opuštěném místě v pražských Kunraticích, která souběžně zaměstnává hned několik policejních týmů v hlavním městě, než se vše spojí v jeden případ. Pachatel s mimořádnou dovedností, díky níž dlouho uniká dopadení, byl odsouzen na doživotí. (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

Gareth_Jones 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty na tom končíš, vrací se Ti spis...." ..Zobrať kvalitnému vyšetrovateľovi nový prípad len preto, že v starom spise mu chýba jeden podpis na poučení a nejaký 1-2 výsluchy svedkov, je fakt fraška........ to by Tomáš Kozák v pohode stihol doplniť behom dvoch dní... Ale nie, šéfove EGO nepustí... Prípad bude riešiť nováčik na stáži Dušan Vrána. A ten sa hneď prekvapivo krásne vozí po operatívcoch...... V skutočnosti by dostal asi hneď po papuli. ()

frantisekly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby som Petra Buchtu nevidel predtým hrať, tak by som prisahal že režiséri stiahli z ulice nejakého pernikára a naučili ho text. Pekne spojené tri prípady - na prvý pohľad nesúvisiace a potom to išlo do skladačky. Ako v románoch Van Gulika. A to ja rád. Ešte jeden poznatok. Čas kráča nemenným tempom a buď je operatívec v teréne, alebo šuští papierom a stopy chladnú. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sršňův informátor ala Žiga co neumí psát ani číst, neměl chybu – horší je, že skutečný vrah taxikáře byl (vlastně je) vážně takový dement i ve skutečnosti + k tomu dva pokusy o vraždu. Šéfův popis jak se Sršeň „vyšplhal“ až na vraždy, byl rovněž humorný a vlastně tomu i věřím – ti dva si můžou podat ruky. Chmela tu taky hraje blbečka, ale nějak zásadně mi nevadí. Tuhle skládačku na první pohled nesouvisejících případů bych ale fakt řešit osobně nechtěl – bylo to propletené až běda… ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl patřil podle mého k těm slabším. Samotný případ nic moc, pořádně ho vytáhne až závěrečný "mistrovský" výslech Sršně "Ať chcípnu, jestli lžu - To bys byl za ten výslech 5x mrtvej, debile" Hodně prostoru tu dostane Igor Chmela, a jeho šíleně upjatý a všemožných pravidel se držící kriminalista, který viditelně od první chvíle svým přístupem štve, a jeho zase štvou ostatní. Dost kontraství postava vůči ostatním, jelikož tomuto tématu, tedy dodržování legislativy apod se tvůrci spíš věnovali z toho pohledu, jak policajty zdržuje a otravuje. Dostane se nám také vysvětlení Víťova příběhu u policie, zajímalo by mě, jestli je ve skutečnosti něco takového opravdu možné...Postavit kariéru, ikdyž třeba nechtě, na svojí vlastní neschopnosti, a dostat se tak v podstatě na vrchol žebříku. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál lépe. A baví mě obsazování méně známých oblastních herců a neokoukaných tváří do vedlejších nebo epizodních rolí, je příjemné vidět, kolik dobrých herců máme, protože i ti neznámí skvěle stačí a sekundují těm hlavním, slavným. Tento díl má v sobě zachycenu dost depresivní temnotu i díky skvělé kameře a záběrům takového toho poslední dobou obvyklého podzimně nezimního počasí. Těším se na další. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Místo zločinu taxikáře se točilo v Praze-Dubeči. (sator)
  • V čase 01:01:40, když mjr. Kozák (Ondřej Vetchý) při závěrečném výslechu Emila Žigy (Ondřej Hampl) zjistí, že obviněný neumí psát, napíše do sešitu číslo 8 a ukáže ho obviněnému. V dalším záběru je ale sešit obráceně. (Drinian)

Reklama

Reklama