foto

Petr Stach

  • nar. 29.6.1974 (45 let)
    Jablonec nad Nisou, Československo

Biografie

Narozen v roce 1974 v Jablonci nad Nisou. V letech 1996-2001 studoval herectví na katedře alternativního a loutkového divadla na  DAMU v Praze pod vedením Ivana Rajmonta. Má za sebou vystoupení v divadlech Rokoko (kabaret Sladce a moudře, 1998), Minor, kde působí od roku 1999 (Ostrov pokladů, Planeta opic, Vánoce - příběh o narození, Píseň písní, Rozum a štěstí ad.). V roce 2005 vystoupil v melodramatu Ten, který přežil Varšavu na hudbu Arnolda Schönberga uvedeném v pražském Rudolfinu, v Divadle ANPU ztvárnil Gringoira ve Zvoníku od Matky Boží a Kabaretiéra v inscenaci Mesdames & Messieurs, Deburau! uvedené v pražském Klementinu u příležitosti oslav 50 let české pantomimy (2006).

Zdroj: Falcon

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hlasy
Kryštof
2019 Ke startu připravit!
Nabarvené ptáče
2018 Balada o pilotovi (TV film)
2017 Nejlepší přítel (TV film)
Vánoční svatba sněhuláka Karla
2016 Slíbená princezna (TV film)
Změna kanálu (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
Laputa
Rodinný film
2013 Hořící keř (TV film)
L. H. (studentský film)
Láska, soudruhu
Příběh kmotra
2011 Lidice
2008 Tobruk

TV seriály

2019 Občanka (TV seriál)
Řezáky útočí (E14)
Test inteligence (E02)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Temný Kraj (TV seriál)
Vzkříšení - 2. část (S02E12)
Vzkříšení - 1. část (S02E11)
2018 Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Josef Rössler-Ořovský (S01E01)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Náhrada za Kláru? (S05E43)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
První republika (TV seriál)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl sedmý (S03E08)
Díl třetí (S03E04)
další epizody (4)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Milenci a vrazi (S01E04)
Modrý kód (TV seriál)
Útěk za bráchou (S01E21)
Právo na další šanci (S01E19)
Doktor robot (S01E17)
další epizody (4)
Single Lady (TV seriál)
Pinďouři z automatu (S01E09)
Bankrot (S01E08)
Panic (S01E07)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Janova láska (S02E03)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (S01E08)
Padělek (S01E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ u Dračí skály (S02E02)
Mazalové (TV seriál)
Úplně ztracená princezna (S02E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pirát (S02E12)
Postavení mimo hru (S02E11)
2016 Moje zahrádka (TV seriál)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Smrt novináře (S01E13)
Důvod k zabití (S01E12)
další epizody (14)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (S01E03)
Chaloupka na vršku (TV seriál)
Jak to bylo na Dušičky (S02E07)
Jak to bylo na svatého Václava (S02E06)
Jak to bylo o žních (S02E05)
další epizody (7)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Hlavák (S03E07)
2005 Bazén (TV seriál)

Dokumentární

2020 11 barev ptáčete
Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál) - vyp.
Epizoda 5 (E05) - vyp.
Epizoda 4 (E04) - vyp.
Epizoda 3 (E03) - vyp.
další epizody (5)
2019 Beneš (TV seriál) - vyp.
Za každou cenu (E02) - vyp.
Nepostradatelný (E01) - vyp.
Vzpomínání na zapomenuté (studentský film) - vyp.
2018 Princezny na export (TV film) - mod.
Rudí prezidenti (TV seriál) - vyp.
Kněz komunismu - Gustáv Husák (E05) - vyp.
Poslušný generál - Ludvík Svoboda (E04) - vyp.
Těžkosti Antonína Novotného (E03) - vyp.
další epizody (5)
Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál) - vyp.
Epizoda 5 (E05) - vyp.
Epizoda 4 (E04) - vyp.
Epizoda 3 (E03) - vyp.
další epizody (5)
2017 Vůně Athén s Miroslavem Donutilem (TV seriál) - vyp.
Epizoda 7 (E07) - vyp.
Epizoda 5 (E05) - vyp.
Epizoda 4 (E04) - vyp.
další epizody (6)
2016 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál) - vyp.
Epizoda 9 (E09) - vyp.
Epizoda 8 (E08) - vyp.
Epizoda 7 (E07) - vyp.
další epizody (9)
2010 My jsme to nevzdali (koncert)

Divadelní záznam

2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)