foto

Petr Stach

  • nar. 29.6.1974 (43 let)
    Jablonec nad Nisou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozen v roce 1974 v Jablonci nad Nisou. V letech 1996-2001 studoval herectví na katedře alternativního a loutkového divadla na  DAMU v Praze pod vedením Ivana Rajmonta. Má za sebou vystoupení v divadlech Rokoko (kabaret Sladce a moudře, 1998), Minor, kde působí od roku 1999 (Ostrov pokladů, Planeta opic, Vánoce - příběh o narození, Píseň písní, Rozum a štěstí ad.). V roce 2005 vystoupil v melodramatu Ten, který přežil Varšavu na hudbu Arnolda Schönberga uvedeném v pražském Rudolfinu, v Divadle ANPU ztvárnil Gringoira ve Zvoníku od Matky Boží a Kabaretiéra v inscenaci Mesdames & Messieurs, Deburau! uvedené v pražském Klementinu u příležitosti oslav 50 let české pantomimy (2006).

Zdroj: Falcon

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hlasy
Nejlepší přítel (TV film)
2016 Slíbená princezna (TV film)
Změna kanálu (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
Laputa
Rodinný film
2013 Hořící keř (TV film)
Láska, soudruhu
L. H. (studentský film)
Příběh kmotra
2011 Lidice
2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)
2008 Tobruk

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (E08)
Padělek (E07)
Modrý kód (TV seriál)
Django (S01E16)
Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
Pinďouři z automatu (E09)
Bankrot (E08)
Panic (E07)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Janova láska (S02E03)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ u Dračí skály (S02E02)
Mazalové (TV seriál)
Úplně ztracená princezna (S02E02)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Smrt novináře (S01E13)
Důvod k zabití (S01E12)
další epizody (14)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (E03)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Hlavák (S03E07)
2005 Bazén (TV seriál)

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace