Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Lyshitski odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek pojednávající o sbližování samce a samice prasete domacího, aneb což takhle dát si nechutnosti. I když teď, když nad tím tak přemýšlím, tak jen doufám, že žádné normalní prase není dost chytré na to, aby se na tuhle prasárnu dívalo, jinak by se mohlo cítit uražené tím, co jsem řekl, protože prasata obecně mají mnohem lepší sociální chování než-li ústřední dvojice této "komedie". Osobně se jen obávám toho, co všechno jsou "lidé" schopni natočit a co všechno nás do budoucna ještě čeká. Já filmu uděluji po právu zasloužených a tvrdě vybojovaných 0%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechutný hulvát si najde nechutnou hulvátku a přes lehké zaklopýtnutí je asi jasné, k čemu tohle povede. Ještě se tam vyskytne pár normálnějších kamarádů a pseudokrize přátelství, která je však překonána, protože nic ve svém životě nepotřebujete více, než přítele, který vás zamkne v zaprděném autě nebo vám zapálí chatu. Humor se odvíjí od dětinské prdící, zvracící taškařice. SHRNUTÍ: Vrána k vráně sedá…. V tomhle případě si společně sedly přímo do hnoje. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Someone marry Barry je klasická americká jednoduchá záležitosť s pomerne nepremakaným a drsným, miestami až nechutným humorom. Ak však pripustím fakt, že netreba brať vždy všetko príliš vážne, tak som sa v podstate bavila. Áno, bolo to miestami prízemné a primitívne. Na druhej strane celkom familiárne a sympatické. Dokonca (čo by som nepredpokladala) to obsahovalo aj troooošku hlbšiu myšlienku. Tá síce bola zreteľná a do očí bijúca od prvého momentu, ale snaha sa cení. Prikláňam sa k rozpačitému, no predsa len priemeru. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som siahol po komédii, samozrejme s obrovskými obavami, že to bude stratená hodinka a pol, ktorá mi nič nedá. A ja som sa pomýlil!!! Film má totiž obrovské morálne ponaučenie. Nadržaným scenáristom bez štipky zmyslu pre humor by sa nemali dať písať scenáre ku komédiám. Maximálne tak k pornu. Ale povedzme si otvorene, tam zas žiaden scenár netreba... ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam nad tým, či ma tieto filmy (tohto kalibru) budú ešte baviť o pár rokov, keď budem starý cap. Už teraz ma tieto teen movies celkom dostatočne neberú a pár nadávok vo filme ma zanechá dosť chladným. Ešte pred pár rokmi som sa smial na takýchto kúskoch, ale človek sa mení, roky ubúdajú - čo už ?! Prekvapivo boli ale tie nadávky sformulované celkom trefne do scénok a to tomu dalo grády napriek tomu, že hrešili skoro počas celého filmu. Začiatok - nuda, jadro - humorné, Záver - posraná romantika, ospravedlnenia, uzmierovacie akcie. 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama