Reklama

Reklama

Pee Mak

(festivalový název)
  • Thajsko Pee Mak Phrakanong
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mak sloužil ve válce na počátku dynastie Rattanakosin. Ve válce se spřátelil s Ter, Puak, Shin a Aey, kteří mu zachránili život. Jakmile válka skončila, Mak pozval své přátele do svého domova a seznámil je se svou krásnou ženou Nak a svým novorozeným synem Dangem. Ve vesnici však koluje pověst, že Nak zemřela při porodu svého mrtvého dítěte. Zdrojem této pověsti je tetička Priak, která byla nalezena mrtvá v řece o několik dní později. Čtyři přátelé cítí, že je čas říct Makovi možnost, že Nak a Dang mohou být duchové, ale tím riskují své životy. Mak bude muset volit mezi láskou a realitou. (spitr)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mak spolu s pár priateľmi uniká z bojiska domov za svojou manželkou, ktorá je v druhom stave. Pôrod síce nestihne no jeho žena Nak ho už nedočkavo očakáva. Spočiatku sú všetci krásou Makovej ženy dokonale očarení, ale je Nak naozaj tá za koho sa vydáva? Po dedine sa totiž šíri hrôzostrašná klebeta. To mi vysvetlite, kto na tejto stránke zaraduje filmy pod konkrétne žánre. Tento snímok je všetkým možným len hororom nie. Romantický, áno. Komédia, áno. Z prvkov hororu tu nenájdete nič. Scény sú veľmi odľahčené a film pôsobí viac komicky ako strašidelne. Pri sledovaní tohto filmu sa prevažne zasmejete a jeho sledovanie využijete najmä v spoločnosti vašich polovičiek. Prípadne si môžu prísť na svoje ešte gay-ovia. Nech už je kritika tohto snímku taká, alebo onaká, film je to dobrý! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OMLOUVÁM SE TI, ALE TY UŽ NEMŮŽEŠ ZEMŘÍT DŘÍVE NEŽ JÁ.…“ /// Romantika + komedie + duchařina. Bláznivá kravina vo pěti kreténech co hledaj/nehledaj ducha, jakoby vypadla z Troškovi dílny. A pozor! Jsou tady i popěvky! Dementi si moje srdce nezískali. A vo citech ani nemluvím. Bát se není čeho, romantiku neřeším a smích? Von ten thajskej humor není pro každýho. Tak zbejvaj jen nekromantský choutky. Aha… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Malej se nám v noci nikdy nebudí. 2.) Když jdem se starou do strašidelnýho hradu, strašidla zdrhaj. 3.) Ujíždím na tomhle. 4.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Strašný ... strašný, naprosto příšerný!!! A to myslím bez legrace v tom špatným slova smyslu ... Parta ošklivejch přiblblejch chlapíků v bederních rouškách pobíhá 115 min před kamerou a řve, řve, řve a řve tou svoji haťmatilkou pořád dokola stejný sračky typu: "Je to duch/není to duch!!" "Ona je duch/ona není duch, duch je on!" Humor z počátku ok, pak se změní v trapnou, přitroublou a debilní složku (ne složku...ale vložku a řádně použitou a vyschlou!!) tohoto lacinýho flicku pro děcka. Nebavilo mě to, ale ne, že bych se nudil. To by bylo ještě úplně v pohodě, ale já sem fakt už ty postavy, neustálej thajskej jekot postav, stokrát viděnou zápletku úplně NENÁVIDĚL!!! Ten film mi lezl tak na nervy, že sem měl tendenci jej i smazat z disku ...z důvodu jenom že tam prostě je. Otravná krávovina, které sem tu druhou hvězdu dal ani nevím proč, snad z lítosti nebo já nevím ... Tohle prostě fakt ne, nejsem malý děcko, abych koukal na takový trapný idiotský blbiny ... Never more, more!! MORE!!! ...už to zní líp ... Ale lidem se to líbit bude ... stačí jim málo ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim. Víceméně se tu hodinu a třičtvrtě jenom ječí jedním z nejpříšernějších jazyků na světě a mezi tím kvílením se snaží čtveřice totálních pitomců zjistit, jestli je manželka jejich kamaráda duch, nebo neni duch, potažmo kdo je vlastně duch. Asijský humor není zrovna mým šálkem kávy a Pee Mak Phrakanong splňuje všechny atributy uřvané komedie, které se smát nechci, ale nemohl jsem si pomoci a párkát jsem se od srdce zachechtal. Se závěrem přišlo i to, proč mám rád asijské duchařiny a nakonec pobavily i závěrečné titulky. Rozhodně se nejedná o nic, co bych si někdy toužil zopakovat, ale na jedno podívání to zabaví. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo načase se vrátit k asijské tvorbě, kterou jsem poslední dobou dost zanedbával. Přestože hned po té severské patří mezi moje nejoblíbenější, už víc než půlroku jsem si nic nepustil. Proto jsem šáhl po této hororové komedii režiséra Pisanthanakuna od kterého jsem viděl už Shutter (2004) , Alone (2007) i povídky z See prang (2008) a Ha phraeng (2009) . Proto jsem očekával další kvalitní podívanou, ale až dosud jsem neměl moc zkušeností s thajskou hororovou komedií a tak jsem zůstal lehce rozpačitý. Co je horší než vřískající ženská? Vřískající chlap. A tady se řvalo téměř pořád. Herci nepředvedli žádné oslnivé výkony, ale svou visáží určitě pobavili (hlavně ty jejich sestřihy). Po hororové stránce je to taky slabší (duchařských prvků tu bylo málo), ale tak hlavním úmyslem bylo diváky rozesmát. Tady se to povedlo tak napůl. Navíc mě srala opět má „oblíbená“ všudy přítomná romantika, která tu dostala až moc prostoru. Ale tak zase to alespoň částečně vyvážily hlášky: „Zapomněl jsem, že mají pistole…“. Asi nejvíce jsem se zasmál při srdceryvném opětovném shledání a okomentováním situace Makovými kamarády „Chce se mi zvracet…podpantoflák“…(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/pee-mak-phrakanong-2013.html ) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama