Reklama

Reklama

Vincent (Bill Murray) je stárnoucí válečný veterán jak se patří - mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se do sousedního domu nastěhují noví sousedé, jeho poklidný život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou každý den na krku 12letého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane ten nejlepší přítel pro chlapce, který se právě vyrovnává s rozvodem svých rodičů, novou školou a novým životem. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Průměrný film s tématem, jakých bylo natočeno už X.. Celkem mi to připomíná Denis postrach ulice.. Stokrát okoukané téma a v polovině jsem to kvůli nudě vypnul

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Mukade

Je to skutečná, nádherná modelka. Jinak tento film je výborný a ta závěrečná řeč v divadle je to, co já nazývám pocitem na brečení.

na příspěvěk reagoval Mukade

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Za mě také spokojenost. Jsem sice expert na horory, ale tohle bylo moc fajn. 4*. Krásná přítelkyně měla slzy na krajíčku. A to je supr.

na příspěvěk reagoval Mukade

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

nic dopředu nečekat, prázdnej sál v Hostivaři a já předl jak Billova kočka :)

Matys103

Matys103 (hodnocení, recenze)

Eloutie

Taky mi to nejde. Nejde mi to například ani u filmu Slídil. Nevím čím to může být, ale jednou se mi to už stalo.

Eloutie

Eloutie (hodnocení, recenze)

Je tu prosím ještě někdo, komu film nejde ohodnotit? Mně csfd pouze u tohoto filmu (u jiných ne) nenabízí možnost hodnocení, stav jak u nepřihlášeného uživatele. :-( Psala jsem POMOvi, ale neozývá se a spravené to stále není.

na příspěvěk reagoval Matys103

Leebor

Leebor (hodnocení, recenze)

No ja jsem spokojenej.. Toho konce jsem se celkem bal,  ale potesil ;)

Reklama

Reklama