Reklama

Reklama

Kanibalové 2

  • Itálie La montagna del dio cannibale (více)
Trailer

Tento kmen žije v horách uprostřed ostrova. Nejvyšší vrchol nazývají Horou kanibalského boha. Na jejím vršku je svatyně šamanů, kteří provádějí posvátné lidožroutské obřady. Susan však nechce nikdo doprovázet, a proto se musí na cestu do hor vydat pouze s několika přáteli. Na Novou Guineu přijíždí manželka známého cestovatele Susan. Hledá manžela, který je již několik měsíců nezvěstný. Domorodci jí vyprávějí o zvláštních indiánech, kteří uctívají svého boha lidskými oběťmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že film, který ma v názvu slovo kanibalové, bude o kanibalech a tím myslím se vším všudy. Autentické prostředí, způsob života, rituály a jelikož to jsou kanibalové, tak i pár drastických scén. To vše ve filmu chybí. Neřikám, že to musí být jenom o krvi, ale proč jinak točit film o kanibalech. Co k tomudle rádoby filmu dodat. Je to neuvěřitelný škvár, který je absolutně o ničem. Když přišla poslední patnáctiminutovka, říkal jsem si: "přetrpěl sis to nejhorší, teď příjde ten nářez." Nepřišlo nic. Byl jsem fakt naštvanej. Kdybych sestavil Top 10 nejhorších filmů, tak tento by bojoval o vítězství ještě s Panic je na nic. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský horor „Kanibalové 2“ má jednu silnou stránkou, kterou je pro mě Ursula Andress, jež neváhala, a pro tenhle brak se svlékla. A to hned ve dvou scénách. A jo, je na co se dívat. Jinak je film „Kanibalové 2“ klasikou svého žánru, nesnaží se o nic navíc, jen chce zdůraznit tu chamtivost lidské civilizace, a tak ještě o něco více zdůrazňuje ekologické poselství v sobě obsažené. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Príbeh je klasický tuctový vývar z vtedajšieho "Talianskeho" kanibalského/ zombíckeho trendu na prelome 80.rokov, hlavne prvá polovica filmu je len naťahovaná nuda, občas príde nejaké to nešťastné úmrtie, potom sa to trošku rozhýbe až pri samotnom závere ale aj tak nič prevratné sa za celý čas neudeje a prevažne len sledujeme ako sa naši hrdinovia nezáživne cváchajú džungľou či po popri rieke. Prekvapeným je že sa na tomto krvavom žváchanci zúčastnila aj trošku známejšia Ursula Andress(Dr. No), neviem čo od takéhoto počinu čakala ale určite nie väčšiu slávu. Film okrem pár slušne spravených nechutností nič neponúkne. /10%/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "La montagna del dio cannibale" je také to klasické talianske nízkorozpočtové béčko, ktoré sa točilo koncom sedemdesiatych rokov minulého storočia. Snímok určený výhradne do videopožičovieň. Pre monohých odpad, pre niekoho kultová klasika. Pre mňa horko ťažko dvojhviezdičková záležitosť. Nebudem sa o tom viacej rozpisovať. Pohorším sa však nad tuzemskou video distribúciou a nad tým ako kurevsky prznia názvy filmov. Tento titul vyšiel v Česko-Slovensku pod názvom "Kanibali 2". Ja sa pýtam, že akí kanibali dva?! Čo to má spoločné s filmom "Cannibal Holocaust" (Kanibali), ktorý natočil režisér Ruggero Deodato v roku 1980? Absolútne nič. Navyše je totálne absurdné, že Deodatovi "Kanibali" (Cannibal Holocaust) boli vyprodukovaní o dva roky neskôr ako títo akože "Kanibali 2" (La montagna del dio cannibale). ** ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak špatný film, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Ale na režiséra Martinova formátu je to těžká křeč a strmý propad o několik tříd. Příběh obsahuje všechny žánrové klišé a ničím rozhodně nevyniká a k tomu hodně přemrštěná stopáž.. A ty absolutně se nehodící scénky si tvůrci mohli odpustit (masturbující divoška, prase). No abych to nějak shrnul, na trashové výplody Franca to nemá, ale Martino asi prodělal nějakou lobotomii či co.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především na Srí Lance. Velká část záběrů byla natočena v botanické zahradě v Peradeniy. (gjjm)

Reklama

Reklama