Reklama

Reklama

Obsahy(1)

April (Emma Roberts), triedna panna, je ticho zamilovaná do svojho futbalového trénera pána B. (James Franco), ktorému chodí občasne strážiť syna, zatiaľ čo on sa pokúša konečne uspieť na ďalšom neúspešnom rande. Triedny obľúbenec Teddy (Jack Kilmer) s neuveriteľným maliarskym nadaním zasa tajne miluje ju a miesto toho, aby bol k nej úprimný, radšej vymetá každú párty so svojim priateľom Fredom (Nat Wolff). Fred však nemá na Teddyho dobrý vplyv, rovnako ako na svoje okolie. Kam vkročí jeho noha, tam môže rýchlo dôjsť k sledu udalostí s neželaným záverom... (sochoking)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (51)

applause 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, je těžké ho zhodnotit. Oblíbila jsem si tu Emmu Roberts, kterou moc nemusím, naopak Nat Wolff se mi sem moc nehodil. Jack Kilmer byl dobrý. James Franco tam moc nebyl a ani mě v ničem nepřekvapil. Na to, že není film nijak dlouhý, tak je celkem rozvláčněný a potom rychle skončí. Nevím, co nám má říct, že si to ani nemyslíme, přitom jsme na tom špatně? Já jsem nad tím přemýšlela a cítila jsem se tak. Je to spíše takový lehký průměr, nic od toho nečekejte ani nevím, jestli mám doporučovat. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Náladový mix tvorby tety Sofie a Guse van Santa. Tohle trochu depresivní a posmutnělé kalifornské dospívání zajištěných děcek samozřejmě moc děje nepobralo a postavy místy dost štvou svou neschopností cokoliv udělat/změnit, ale vydrželo mě to zajímat celou dobu. Jen nečekejte, že se vám film ve finále nějak výrazně odmění. Emma Roberts velká sympaťačka a Giu sledovat. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Avathar to dobre odhadol, skutočne to dýcha raným Ellisom (až na to, že tie decká - s výnimkou jedného - nie sú sociopati), čo ale na rozdiel od Less than Zero Palo Altu chýba, to je silnejší koncept, ktorý by niekam smeroval. Po scenáristickej i režisérskej stránke je to ukážkový minimalizmus (a o to je film realistickejší), bohužiaľ charaktery hlavných hrdinov sú tiež len načrtnuté. Ak príbeh nikam nesmeruje, očakávam aspoň silne rozobraté postavy alebo... niečo, hocičo viac. Inak herci sú úplne skvostní (oceňujem, že vyzerajú na to, že sú tínedžeri) a špeciálne Emmu Roberts, ktorá opäť ukázala, aká komplexná herečka je. Silných 80%. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

To je zase dilema. Na tomhle filmu mě nejvíc mrzí jedna věc - zakončení. Posledních třicet minut vás film připravuje na NĚCO, co má přijít a vy tušíte, že to NĚCO přijde a najednou se objeví závěrečné titulky a vy se cítíte tak nějak... podvedeni, že to NĚCO nepřišlo. Celkově s Palo Alto problém nemám, je to milý, ačkoliv trochu depresivní film s krásným soundtrackem a kouzlo to má, ale přeci jen nám nepřináší nic nového. Takových filmů o zachycování životů zmatených dětí, které jsou někde na pokraji dospělosti a vyrovnávají se s tím po svém je nespočet. Každopádně knihu od Jamese Franca si přečtu a kdo ví, třeba tu čtvrtou hvězdičku časem přihodím. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SERTE NA DOBRO, LIDI. ŽIJTE NEBEZPEČNEJ ŽIVOT....“ /// Mládí, časy, kdy se chováte jako kreténi… Některý mláďata si hledaj cestu k sobě, Ted si hledá cestu k životu… a pan učitel cestu ke studence. Tož (překvapivě!) o hledání, o lásce, přátelství, ale i okamžiky, kdo to stojí totálně za hovno… prostě pro vás, co si to všechno ještě dokážete užít. Taky si to (ještě) dokážu představit…, ale zas tak moc mě to (už) nebere. Zajímaj mě všechny ty (neznámý) známý mladý jména, chápu, proč tu štěká starej Kilmer a hraje Franco. Taky věřím, že si to mladší publikum dokáže užít. Bohužel, na mě je tam (přes tu spoustu postav) málo děje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou povídkovou knihu, kterou napsal v roce 2010 James Franco, jsem nečetl. 2.) Zajímá mě, jak si žijou teenageři v Kalifornii. 3.) Thx za titule ,,September“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Stewart, kterého si zahrál Val Kilmer, má v příběhu syna Teddyho, jehož si zahrál Jack Kilmer, skutečný syn Vala Kilmera. (Terva)

Reklama

Reklama