foto

Nat Wolff

  • nar. 17.12.1994 (23 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nat Wolff se narodil v Los Angeles, vyrůstal v New Yorku. Pochází z umělecké rodiny, jeho matka je divadelní a filmová herečka a otec muzikant. S herectvím začal už v deseti letech v divadle, v jedenácti režíroval vlastní krátký film a získal první filmovou roli v muzikálové komedii THE NAKED BROTHERS, na kterou později navázal stejnojmenný seriál, ke kterému Nat skládal hudbu.

V celovečerních filmech KOMUNA MÉ MATKY a STUCK IN LOVE ztvárnil podobné role mladých spisovatelů, kteří prožívají svou první lásku. V komedii ADMISSION si po boku Tiny Fey a Paula Rudda zahrál nadaného studenta.

V roce 2014 se Nat objeví v adaptaci knihy Johna Greena HVĚZDY NÁM NEPŘÁLY a po boku Jamese Franca ve filmu PALO ALTO, jež je adaptací Francovy autobiografické sbírky povídek.

Tento velký fanoušek The Beatles založil se svým mladším bratrem indie kapelu Nat & Alex Wolff, hraje na piano a složil více než 150 písní.

Kačka "kackulka" Svobodová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mortal
Rosy
2017 Death Note
Který je ten pravý?
2016 In Dubious Battle
2015 Ashby
Babi
Papírová města
Stážista
2014 Behaving Badly
Hvězdy nám nepřály
2013 Admission
Last Keepers, The
Palo Alto
2012 Spisovatelé
2011 Komuna mé matky
Šťastný Nový rok
2009 Táta: matka pluku (TV film)
2005 The Naked Brothers Band: The Movie

TV seriály

2017 Pokoj 104 (TV seriál)
The Missionaries (E07)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)
2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
HuffPost Live Conversations (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace