Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

mortak 

všechny recenze uživatele

Tohle bolelo. Scénář sice není špatný a kdyby bylo Chanovi o třicet let méně, asi by to celé fungovalo. Jenže u Chanových komedií divák obdivoval plynulost a rychlost akce, na kterou Chan nepotřeboval kaskadéry. Tady dostane jen zoufalství střihačovo, který dostal nemožný úkol, aby to vypadalo jako za Chanova mládí. I akční hrdina by měl vědět, kdy skončit, a přehrát se do mentorských rolí. Skiptrace se bohužel v akčních sekvencích blíží odpadu typu Neprůstřelný mnich. Hvezdičku za krátký cat fight a mongolský táborák, u kterého si Chan jen tak prozpěvuje a alespoň jednou za celý film není křečovitý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Typická chanovka, která mi hodně připomínala Tenkrát na Východě, což vlastně beru jako plus. Má to vtip, Johnnyho Knoxvilla, který se s Jackiem skvěle doplňoval, pár hezkých Asiatek s Eve Torres a samozřejmě našláplou akci s Chanovým comedy kung-fu v hlavní roli. Všechno, co jsem od filmu čekal, jsem dostal, takže spokojenost. 80% ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

jackie chan ma uz svoj vek tak sa od jeho filmov nedaju ocakavat akcne orgie, johny knoxville mi nikdy neprisiel vtipny ale co je najsmutnejsie je fakt ze toto je asi posledny kliniec do reziserskej truhly rennyho harlina (i ked mal film najvacsi otvarak v cinskej historii) je po reziserskej stranke uplne nemohuci... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec Johnny z Jackass vohóó, naposledy jsem ho viděl v Konečný (5*) a teď s další akční hvězdou Chánem. Jako co se týče příběhu tak 100% recyklace, ale nějak mi to nevadilo, protože tahle dvojka se k sobě hodila a smál jsem se skoro pořád. Jinak na Johnnyho už není tak hezký pohled jako tenkrát (hold každý stárneme), ale co už. Škoda, že nebyla aspoň jediná scénka, která by byla pro Knoxvilla trochu víc odvážnější, jako právě za starých časů v Jackass. Každopádně, nenudil jsem se, zasmál jsem se a scéna s hudbou od Adel, byla výborná a pustil jsem si ji rovnou 3x. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád už od ranných let a tak jsem rád za každý jeho kousek. Skiptrace je z řady dalších, které sice nejsou bůhvíják drsné a choreograficky vyšperkované, ale jejich sledování Vás nenudí a u filmu se dá i celkem pobavit. Knoxville je pohodář a chemie s Chanem mu sedí. Já byl spokojený a 3* tomuto filmu úplně stačí. Na čtvrtou bych potřeboval ještě trošku lepší příběh a lepší fighty. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)
  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama