Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hollywoodské ?hvězdy? se začínají objevovat v čínských produkcích. Pokrok zastavit nelze a tak už si jen s Jackiem Chanem nevystačíme. Na pomoc mu přichází jeden z nejprotivnějších herců všech dob Johnny Knoxville. Druhé Tenkrát na východě ovšem nenastává. Knoxville není Owen v nejlepší formě a na humorné situace se ani moc nedostává. 55% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Už to prostě nejsou filmy s Jackie Chanem co bývávaly, ale co – Jackie už má na to věk, tak už žádnou velkou pecku s ním ani neočekávám. Přesto tahle záležitost neurazila a dala se bez úhony přežít až do konce. Nejvíc mě bavila 1/3 filmu – to jsem vážně začínal mít pocit, že se z toho vyklube pecka. Bohužel ta prostřední část mě moc nebavila a humor byl dost suchý, uhozený a místy i trochu trapný. Ve finále se to trochu akčně rozeběhlo, ale furt žádná sláva. Akce je tu obyčejná, ale není nejhůře natočena, Jackie předvádí sice už obyčejnější kousky, ale přesto mají slušné nápady. Zezačátku jsem se dost zasmál při scéně, kdy Jackie Knoxvilla zavázaného provazy hodí do sudu, který se bude daleko spolu s ním kutálet – to nemělo chybu. xD Takže nebýt začátečních cca 30 min, dal bych jen 2 hvězdičky. Mrzí mě, že se Knoxville více nepředvedl. V Konečné jsem se přímo řezal smíchy, co předváděl. Slabý, ale koukatelný průměr, který mi přišel ale dost zdlouhavý. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ,,buddy,, chanovka neponúka naozaj nič nové, je zameniteľná s tuctom podobných kusoviek a potvrdzuje krízu originality vo filmovom umení. Rukopis Rennyho Harlina tu ani nebadať, žiadne spektakulárne akčné scény nečakajte ( viď jeho DIE HARD 2 či CLIFFHANGER ) a nečakajte ani Jackieho krkolomné kúsky, u neho ale predsa len rešpektujem vek. Rada na záver, nič nečakať rovná sa primeraná spokojnosť. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najlepšia scéna bola rozhodne keď Jackie spieval Adele. Chan a Knoxville síce vytvorili zaujímavú dvojku, miestami trápnu, ale to k tomu patrí samozrejme, hlavne k Johnnymu. Neviem ako sa to číta, ale tento film 跳跃追踪 nie je inak nič moc, pár krát sa človek na niečom zasmeje, ale inak je to taká obyčajná komédia s dobrými hercami, ktorý hrali aj v lepších a vtipnejších filmoch. Ale inak je to fajn blbina. Kvôli hercov sa to dá kuknúť. 65% - 3* ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pád Harlina na samotné dno vlastnej existencie, kde trápny a vložený humor v príbehu s nudným dejom a vycucaným twistom pôsobí pri toporných výkonoch oboch protagonistov pripomína skôr nepodarený cestopis ako plnohodnotný film. Výstavbu deja tohto typu treba zvládnuť a Renny to odfajčil tak ako aj Číňania jemu. Žalostné kreácie unaveného boja ktorý mal byť jediným vodítkom zlyhal a ostatné počítačové efekty v tupom príbehu su čerešničkou na pomyslenej skazenej torte. (videné 21.1.2019, JOJ archív) ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama