Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Střeštěná, akční road-movie nepřekvapí čínským kýčem. Překvapí Jackie Chanem, který překročil hranici šedesátky a stále ještě ve formě, alespoň pro méně náročné. Sekundant Johnny sice kdovíjak nehraje, ale můžou s ním zase občas praštit o někoho nebo o něco. Vše je prosmraděno nucenou čínskou propagandou se strategií přiblížit se západnímu divákovi. Je to okaté, ale já se smiluji. 60% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektiv Benny Chan (Jackie Chan) musí najít podvodníčka Connora Wattse (Johnny Knoxville), protože se kvůli němu Samantha (Fan Bingbing) dostala do nesnází... Ve filmu je vidět mnoho zajímavých lokací a Jackie předvádí akci přiměřenou svému věku. Je docela škoda, že z obsazení vypadl herecky zajímavější Seann William Scott, který měl původně hrát Connora Wattse. Zhang Lanxin (Ting Ting) bohužel nedostala tolik prostoru. V akčních scénách je nepřehlédnutelná Eve Torres (Dasha) v titulcích kreditovaná jako Eve Gracie. Povedl se vtípek zahrnující velikost prsou. V mongolském táboře Jackie zpívá písničku Rolling in the Deep od Adele. Dne 17. prosince 2014 se při natáčení filmu utopil kameraman Kwok Hung Chan. In memory of our dear colleague Kwok Hung Chan ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pokus o návrat k tradičným Jackieho buddy akčným komédiám. Neveľmi úspešný, treba priznať. Scenár je klišé na klišé (to by až tak nevadilo) bez jediného skutočne vtipného vtipu (to už je horšie) a so zadaním predviesť čínske prírodné krásy a folklórne zvláštnosti (meh). Jackie to už fakt nedáva ani s masívnou pomocou kaskadérov (finálny zostrih nepodarených scén je už skôr smutným svedectvom o starom mužovi), Knoxville za celý čas nedokáže ani raz presvedčiť, že ho to fakt bavilo, a Renny Harlin veľmi nezvláda ani akčné scény, nieto ešte tie ostatné. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický „J.CH.“ film, ktorý však teraz je bez väčšej fantázii. V podstate každý jeho element je akoby prevzatý z predchádzajúcich podobných filmov. Herecké duo J. Chan a J. Knoxville dáva len priemerný výkon, J. Knoxville nebol najlepšou voľbou na túto rolu. Veľká gratulácia však patrí. J. Chan, ktorý ešte aj v takom veku dokáže fantastické akrobatické kúsky (a mimochodom, vôbec by som nepovedal, že už vstúpil do vekovej kategórii „VI“). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ,,buddy,, chanovka neponúka naozaj nič nové, je zameniteľná s tuctom podobných kusoviek a potvrdzuje krízu originality vo filmovom umení. Rukopis Rennyho Harlina tu ani nebadať, žiadne spektakulárne akčné scény nečakajte ( viď jeho DIE HARD 2 či CLIFFHANGER ) a nečakajte ani Jackieho krkolomné kúsky, u neho ale predsa len rešpektujem vek. Rada na záver, nič nečakať rovná sa primeraná spokojnosť. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama