Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože nejde o jakkoliv výraznější, originálnější či zajímavější podívanou, tak mě stejně poměrně dost oslovila. V podstatě jde o takovou odlehčenější gangsterku, ovšem tu odlehčenost nemyslím jako obohacení o vtipné momenty, ty se tu vážně nevyskytují, jako spíš, že to není takový ten klasický zástupce velkolepých, mafiánských story, ale taková malá tarantinovka, kdy se partě mafiánských synáčků při jedné akci posere snad vše, co může a kluci to řeší a řeší, jenže prostě se jim lepí smůla na paty a dobrý konec v nedohlednu. A právě ona parta čtyř synků mě opravdu nevídaně sedla, byly to sympaťáci, kteří za sebou fakt stáli, každý měl v tom „týmu“ svou roli a pravdou je, že jsem jim upřímně přál, aby z té šlamastiky vyvázli se zdravou kůží, což se nakonec ale bohužel až tak nepovedlo a mně jich bylo fakt líto, sakra! Jinak mě přes onu neoriginalitu ale bavila i samotná zápletka, měla spád a i pár povedených zvratů a příjemně mě překvapila atmosféra celého snímku, kterou sice nedokážu zcela přesně popsat, nicméně pro samotný film se jednoduše hodila dokonale a díky ní měli Flákači vážně šmrnc a působili skutečně přesvědčivým a respektuhodným dojmem. Takže, přestože se nejedná o kdovíjak zázračný snímek, já si mu stejně dovolím dát lehce nadprůměrné hodnocení, protože mi vážně sedl a opravdu bavil. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a byl velmi mile překvapen. Když "na pomoc" přijedou staří gangsteři, byl jsem už prakticky nadšený. Ale závěr to celé zhatil. Poslední přestřelka a zrada stočí film z mírně komediální gangsterky do tuctové béčkové slátaniny. Velká škoda. Ale jelikož jsem se jinak dobře bavil tak 4* ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodová variáciu na tému "niekto nám ukradol prachy, ktoré neboli naše, takže máme problém". Napriek tomu, že tu nieje ani stopy po Tarantinovskom scenári alebo Guy Ritchiovskej réžii, je tento filmík dôstojným nasledovníkom gangsteriek pre mladšie publikum. Predstavitelia titulnej štvorky sú totiž vynikajúco zvládnutí a hlavne Vin Dieselov prejav o ceste za päťstým víťazstvom v pouličných bitkách je nezabudnuteľný. Problém je však v tom, že sa tu objavujú aj známejšie mená ako Dennis Hopper či John Malkovich, a režisér robí všetko preto, aby ich využil - aj na úkor spomalľovania tempa (v slovenskom dabingu je však pôžitok počúvať Malkovicha aj pri zbytočnostiach). Prosto pohodovka, v ktorej sa predbieha Diesel s Pepperom a kde je zaujímavý návod ako "jednoducho" riešiť veľké problémy... ()

lioncel

všechny recenze uživatele

mafiánský synek se nemůže uchytit v normálním civilním životě a tak se pokusí nastoupit do rodinného byznysu .. jenže ke své smůle se rozhodne přizvat do první akce i své kamarády .. ten nejjednodušší z nich dostane nejdůležitější úkol a jak je už správným zvykem, pěkně to zmastí .. následuje cesta, která ukáže kdo je kdo .. nejen mezi kamarády … určitě to není originální, ale ani zas tak špatný .. dobrá hudba .. a konečně normální policajt, který když ucítí příležitost zachová se jako každý .. tedy skoro každý – přivlastní si ranec peněz .. takový, co se nedá odmítnout .. takže, žádné moralizování .. to je až úplně na závěr filmu, ale to už je jedno, to se dá vydržet – stejně už poznáš, že pojedou brzy závěrečné titulky … ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždy je to niekto, koho nečakáš.“ Vin Diesel si našťastie slabým scenárom obdarovaný film ukradol celý pre seba. A ešteže tak, FLÁKAČI by to bez jeho charizmaticky ráznej/dravej prítomnosti nedotiahli ani na aspoň taký solídny priemer, ako s ním. Predstavuje sa ako drsňák, ktorý 500 pouličných bitiek prekonal ešte ako tínedžer a teraz rovnako, ako nie je žiadnym hlupákom, nie je ani typom, ktorý to niekedy dotiahne na šéfa. Dobre to vie - a tak len mlčky postáva v úzadí, kamaráta nezradí a keď treba, jeho nepriateľovi bez problémov namláti ciferník (len ho to už príliš nebaví). Slušná gangsterka á la o čosi horšie ČO ROBIŤ V DENVERI, AK ČLOVEK NEŽIJE, vyzdobená predovšetkým svojráznym hereckým obsadením (Diesel sa s Pepperom sa stretli už v ZACHRÁŇTE VOJAKA RYANA). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama