Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Priznám sa od tohto filmu som čakal päťhviezdičkovú záležitosť, lebo milujem gangsterky (z ktoréhokoľvek obdobia) a obsadenie tiež nevyzeralo najhoršie. Nakoniec bol pre mňa film veľkým sklamaním a vyšlo to na také slabšie ***. Nebolo to vôbec zlé, ale nudil som dosť veľa. Niektoré hlášky stáli za to, ale filmu chýba lepšie tempo a vyzretejší režisér(i). Ale obsadenie bolo celkom v pohode a film nebol ani príliš dlhý. Aj tak je to obrovská škoda. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý obsazení, ze kterýho ještě mírně vyčnívá Vin Diesel - nikdy bych nevěřil, že zrovna tahle vepřová hlava může být na filmu to nejlepší. Zbytek je totiž takovej dost nefunkční mafiánskej prefabrikát, kterej až moc často spadá do trochu trapný parodie. Nejlepší hláška: "Cmon pap, it's time. I am ready to step up. There's gotta be something I can do, right?" - "You brought us the sandwiches. What else can you do?" (65%) ()

Reklama

Barak 

všechny recenze uživatele

Když pan mladý dostane od tatíka šanci, hned je jasné, že se to určitě nepovede a někdo něco zbabrá. Zpočátku to vypadá dobře, je to i lehce vtipné. Pak je to ovšem, jedním slovem, nuda - postavy mluví, jak to ten a ten spackal, jak je to strašné a že musí ty prachy získat zpátky. A tak se to vleče až na konec filmu, kde (!!NEČÍST dál, obsahuje vyzrazení konce!!) se všichni stejně postřílí - to neříkám, že je špatné, právě naopak, aspoň se tam konečně něco semele.... 5.5/10 ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Docela dobře se na to kouká, je to taková pohádka o mafiánskejch syncích, kteří něco poserou, a snažej se to napravit. Starý páprdové jim jakože jdou vokázat jak se to má správně dělat, trošku konflikt, pak konflikt s tím a tímhle, do toho je v tom boží Vin, kterej je fakt neodolatelnej, pár dobrejch hlášek, a nakonec se všici navzájem vystřílej. Dobrý. ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Tenhle nenápadný snímek si mě získal...výborným obsazením, atmosférou. Chápu, že někoho znechutí pár scén vykradených z jiných filmů, ale je tam i několik zajímavých nápadů. Naprosto mě dostala bezvýchodnost situace namachrovaných velkoměstských floutků, kteří dostanou v Buranově pořádně za uši od místních vidláků. Až si říkám...že toto dílko vlastně ani nevyužilo naplno svého potenciálu ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama