Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Kdyby se flákačů ujal nějaký šikovnější režisér mohlo to si myslím dopadnout líp. Takhle člověk čeká bombu už jen proto, že v obsazení vidí tunu známých jmen a dostane průměrnou gangsterku. Vin Diesel mi tu udělal radost, tady se vokázal moc dobře, a jináč taky v poho...jen jak říkam, mohlo to bejt udělaný fakt líp. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Matty (Barry Pepper) by rád konečně jednou dokázal svému otci, kmotrovi mafiánské bandy, že i on dokáže udělat nějakou tu "práci". Dostane jednoduchý úkol - převézt přes hranice tašku s půl milionem dolarů. Naneštěstí jeden z Mattyho bandy, mladý Johnny Marbles (Seth Green) zpanikaří, a nechá si v zaflusaném městečku tašku s penězi ukrást dvojicí místních teenagerů. A to nemůže Matty nechat jen tak - svolá své kámoše, a přijíždí do města sjednat pořádek. Zkorumpovaná policie, místní ožralové - to vše situaci komplikuje - až do chvíle, kdy přijíždí strýček Teddy (John Malkovich) ... Pamatuji si, když jsem viděl film poprvé, tak jsem z něj byl docela nadšenej - zajímavej nápad (synáčkové mafiánských bossů proti ospalému městu) i herecké obsazení (Barry Pepper, Vin Diesel, John Malkovich). Teďka mi přišel film do rukou znovu - a to nadšení docela rychle vyprchalo. Výše zmíněné sice zůstává, jenže všechno mi přišlo tak trochu nedokončené, na půl cesty. Scéna kdy si Vin Diesel vybere největšího bijce z celého městečka pro souboj či závěrečná přestřelka sice nejsou špatné, ale celý film to nezachrání... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

O mladých gangsteroch bolo už veľa filmov. No konečne niekto vtiahol podobné prostredie do súčasnosti a nie do prvj polovice minulého storočia. Musím sa priznať, že tento pohodový filmík, od ktorého som navyše nečakal vôbec nič, ma ozaj zaujal. Aj obsadením, no najmä svojou osobitosťou. Z típkov opäť vyčnieval Diesel. 80%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mafiánský synek, který nechce být mafiánským synkem, se pokusí proniknout do rodinného byznysu a nabídne se, že vyřídí drobnou zakázku s převozem peněz. Jenže, jak už to tak bývá, vše nabere trošku jiný kurz a peníze se ocitnou v nepovolaných rukách. Hlavní hrdina a a jeho přátelé se pak musí pokusit získat peníze zpět, což není zrovna hračka. Průměrná gangsterka, která neoslní nápadem, atmosférou či akcí, ale na druhou stranu disponuje áčkovou sestavou v podání Malkovich-Hopper-Diesel-Pepper, což se počítá, protože tihle čtyři udělali z Knockaround Guys celkem snesitelnou záležitost. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,715,637Tržby Celosvetovo $14,069,721 ║ Žiadna sláva, príbeh planý, réžia neschopná ponúknuť niečo na viac, herci v rámci možností fajn ale nemajú skoro čo hrať. Doslova príde to ako taká epizódka z Texaského rangera. /40%/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama