Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a byl velmi mile překvapen. Když "na pomoc" přijedou staří gangsteři, byl jsem už prakticky nadšený. Ale závěr to celé zhatil. Poslední přestřelka a zrada stočí film z mírně komediální gangsterky do tuctové béčkové slátaniny. Velká škoda. Ale jelikož jsem se jinak dobře bavil tak 4* ()

lioncel

všechny recenze uživatele

mafiánský synek se nemůže uchytit v normálním civilním životě a tak se pokusí nastoupit do rodinného byznysu .. jenže ke své smůle se rozhodne přizvat do první akce i své kamarády .. ten nejjednodušší z nich dostane nejdůležitější úkol a jak je už správným zvykem, pěkně to zmastí .. následuje cesta, která ukáže kdo je kdo .. nejen mezi kamarády … určitě to není originální, ale ani zas tak špatný .. dobrá hudba .. a konečně normální policajt, který když ucítí příležitost zachová se jako každý .. tedy skoro každý – přivlastní si ranec peněz .. takový, co se nedá odmítnout .. takže, žádné moralizování .. to je až úplně na závěr filmu, ale to už je jedno, to se dá vydržet – stejně už poznáš, že pojedou brzy závěrečné titulky … ()

Reklama

Brylin 

všechny recenze uživatele

Průměrný mafiánský snímeček tahá nahoru hlavně Vin Diesel - pro role drsňáků se narodil a každý by ho chtěl mít ve rvačce po boku. Celkově tahle gangsterka ovšem na víc než tři hvězdy nedosáhne - přímočarý děj ničím příliš nepřekvapí a kromě Vina a Barryho je celá partička spíš neschopná. Děj se ubírá k dobrému závěru zbytečně pomalým tempem, ale na film se dá koukat, je to taková nenáročná oddechovka. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

O mladých gangsteroch bolo už veľa filmov. No konečne niekto vtiahol podobné prostredie do súčasnosti a nie do prvj polovice minulého storočia. Musím sa priznať, že tento pohodový filmík, od ktorého som navyše nečakal vôbec nič, ma ozaj zaujal. Aj obsadením, no najmä svojou osobitosťou. Z típkov opäť vyčnieval Diesel. 80%. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

No tak v první chvíli jsem si říkal, že to bude nějaká drsná mafiánská pecka. Jenže pak se tam začali oběvovat herci, kteří hrají jiné role (komedie). No abych pravdu řekl, tak vlastně skoro žádná postava včetně Malkoviche nebo Hoppera nevypadá jako mafián a to mi asi vadilo ze všeho nejvíc. Scénář byl sice místama dost slaboduchý, ale přesto všechno jsem se královsky bavil a pustil bych si to znovu. A navíc je tam Vin Diesel v roli, která mu naprosto padne a to mě potěšilo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama