Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrý film o nalezení cesty živote.Ne každý dopředu ví co ze životem a co když nezapadá do těch předem nalajnovaných kolejí jak nám je servírují společnost,média,okolí atd?copak?Je snad divné,když si 30 letý člověk rád pobaví s puberťáky ,je snad divné,že holt prostě se necítí na svůj věk ,ale spíš jako 15 letý,který se musí rozhodnout kam bude směřovat jeho další život?Tyto a další otázky nám přináší snímek Laggies,která je dobrý k zamyšlení,ale určitě se zde i zasmějete a pokud máte rádi Keiru Knightley tak budete spokojeni.Já tedy byl a za mě 80 % a čtyři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nato, k čemu film na konec vedl, se mi to celé zdálo trochu zdlouhavé, kdy vlastně ani nedošlo k faktickému rozhřešení toho, co Keiřina postava řešila celou dobu, ale vztahově je to zajímavé a slyšet Keiru bez přízvuku je také celkem nové. Přízvuk jí sluší mnohem víc. Chloë opět s minimem hereckého prostoru, ale tak časově měla jinak místa celkem dost. Rockwell se mi zase jednou hodně líbil. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív tu Keiřička hraje tak trošku střelenou holku, o které jsem nevěděl, co si na první pohled myslet. Pak se trošku srovnala a s ní se srovnal i film přičemž se z něj následně stalo klasické americké nezávislé drama ze života člověka. Nebylo to špatné, ale zároveň to ani nijak neoslnilo. Nicméně mě překvapilo, že pro takový námět dokopali takové herecké persóny. Je ale vidět že ani ty nezachrání jinak průměrný scénář. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Chovat se v necelých 30 jako puberťák? Já se obávám, že jestli nezasáhne nějaká síla z hůry boží, tak se mi to taky stane :D Ale je pravda, že na tom nebudu snad zas až tak totálně mimo jako ona. Ale rozhodně se nehodlám měnit a ani vyvíjet a jsem ráda, že už šest let je mi stále osmnáct :D Myslím, že Megan a Craig se hledali až se našli. On je sice už otec, ale jako takový nemá chybu.... naprostý pohodář a taky tak trochu v určitých věcech zaseklý v jistém věku. Viděli jste někdy létající želvu? Nebo želvu anorektičku? Anebo obojí v jedné želvě? Ne??? Tak to si hned pusťte tento film. ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

ani nevím, co mě vlastně nakonec přimělo si film pustit, asi jedině ten Sam Rockwell, o to silnější zásah přišel. člověk k tomu musí mít nějaký osobní reálie, aby se mohl identifikovat s hlavní hrdinkou, ale to se přesně stalo mně, chvílema mě to až dojímalo, a i takový různý minimoudra mi přišly strašně pravdivý. a ten Sam zafungoval. dojem 5* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama