Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trailer příliš nenavnadil, ale filmy s Keirou jsou pro mne zkrátka milou povinností. A když si od věci příliš neslibujete, leckdy vás příjemně překvapí. Jako v tomto příběhu o hledání sebe sama a svého místa v životě... S Keiřinou postavou jsem se opravdu ztotožnila; vím, jaké to je, když si připadáte jako násilně hozeni do světa dospělých a přitom vůbec nemáte ponětí, co dělat. A všichni kolem vás jsou úplně někde jinde. Předpokládám, že kdo se nedokázal do hlavní postavy vcítit, u toho film příliš nepochodil. Ale přesně to vystihovalo spoustu mých myšlenek, postojů a emocí. Mimo to je to neskutečně příjemná jednohubka s nenásilným příběhem, sympatickými herci a pohodovou atmosférou. Keira jako vždy úžasná, jen si občas říkám, kdo jí proboha dělá stylistu. Její oblečení a líčení bylo dost 1990 :) Mimochodem, vážně mě nebaví číst u každého jejího filmu o jejím afektovaném úsměvu. Zkuste si třeba pustit nějaké rozhovory s ní, vy idioti. Každý má nějakou mimiku. (Ale souhlasím, že americký akcent jí nesluší.) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Miestami ako keby človek zabudol aké je to je v poslednom ročníku na strednej zložíte. Človek pomaly prechádza z pubertálneho života do života dospeláka a myslí si, že život bude jednoduchší. Lenže ono to tak nie je. Zo začiatku mi trvalo kým som sa do deju zavŕtal ale potom ma to na moje prekvapenie zaujalo. A i keď je to asi velice nereálne (to kamarátstvo medzi Megan a Annikou) no napriek tomu úsmevné. Každopádne by ma zaujímalo kde ženy učia alebo kde prišli na tu krásnu formulka. Môžeme ostať kamarátmi .. WTF? Tomuto fakt iba žena rozumie lebo ja tomu nerozumiem. Koniec sklamal, no neprekvapil ... ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keira Knightley je sama o sobě dobrá herečka a na její filmy většinou rád kouknu. Laggies není žádný výjimka, tudíž jde o celkem zábavnou romantickou komedii, která sice neukáže nic nového, ale příjemně se na to dívá. Čím dál sympatičtější je mi Chloë Grace Moretz, která se pomalu ale jistě blíží k mé topce .. 6/10 = 68% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pozitivní, o životě, smysluplné, kamarádské, milé, jednoduché. Keira je fajn, Sam je super kolík, příběh to byl taky dobrý, prostě pohodová odlehčená vztahová podívaná. Mám ráda tyhle filmy, nikomu neublíží a člověku se udělá líp, když vidí ten pozitivní konec. Každá postava byla sympatická i charakterově, až na starou partu a slizkého přítele, což byl asi účel. ..každý si občas potřebuje vzít týden volno na to, aby si probral myšlenky v hlavě.. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Laggies asi nebudou jednou z těch uchopitelnějších "přerostlý děcko potká regulérní děcko" dramedy, ale mně tahleta kombinace švihlosti a záměrný neohrabanosti zkrátka sedla. Protože film, co se soustavně dostává do těch nejvíc klišé situací, aby je řešil všelijakýma, jen ne klišovitýma způsobama...? To je prostě VONO! Sam Rockwell opět nemá chybu, jako ostatně vždycky poslední dobou. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama