Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná mouchou... a ta mi připomněla, že původní film jsem kdysi viděl. Tož jak, snědli byste mouchu za 6000 doláčů? Tak vidíte! Problém je, že Elliot je srab, slaboch, bačkora. Jiný by si na jeho místě užíval - cožpak není nic lepšího než uříznout ruku někomu, kdo vás v mládí šikanoval a ještě s tím souhlasí? bych mu klidně ufiknul i hlavu - , jenže Elliot vše řeší, až se z toho divákovi otevírá kudla v kapse. A což takhle setnout naráz hlavy bandě debilů? Tumáš čerte kropáč, von je chce místo toho zachraňovat. Elliote, jsi padavka a zasloužil bys vyvrhnout... Konec velmi POTĚŠIL! ()

rainman93 

všechny recenze uživatele

V mnoha směrech povedené a rádoby neokoukané. Co všechno je člověk schopen udělat za peníze? Jak moc ho to změní? Je zrůda ten kdo zadává úkoly nebo kdo je mění? Víte, kde jsem se s velmi podobnou myšlenkou setkal poprvé? U filmu Hračka s Pierrem Richardem. Kde pochopitelně teklo daleko méně krve na druhou stranu bylo vyznění možná ještě více syrovější. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Thajskou filmovou předlohou jsem svého času ohodnotil bídně, stejně jako některé další snímky s podobnou tématikou. Jde o princip, o tu naivní faustovskou past, do které každý "hrdina" nakonec spadne, pročež jsou tahle díla poměrně předvídatelná. Hlavním důvodem je ovšem fakt, že prostě nevěřím ve všehoschopnost, brutalitu, cynismus, odolnost a odhodlání obyčejného člověka udělat pro prachy prakticky cokoliv. Remake 13 Sins, který jsem si pustil tak nějak z nouze, je ale o trochu jiný. Kromě sympatického obsazení, má docela uvěřitelného hrdinu, který k jednotlivým úkolům (ty se zcela liší od předlohy) přistupuje s věrohodnou dávkou dilematu, osobního dramatu i důvtipu. Díky tomu je film lidštější, soucitnější a dokáže udržet napětí. Překvapilo. 64% ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Puvodni original z roku 2006 jsem nevidel, takze nemuzu nadavat na to jak se jim zase dalsi hollywoodskej remake nepovedl a ze by je uz nemely tocit. V overallu pribeh zajimavej i celkem originalni, i kdyz sem se nemohl zbavit pocitu ze mi to pripomina nedavno zhlednute Cheap Thrills. Konec trosicku surprising, ale nic co by Vas vylozene posadilo na prdel. 3* = 65% ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen slabá kopie thajského originálu "13 game sayawng", jsem zklamaná, i když je pravda, že se tento výsledek dal čekat. Ron Perlman však ani tentokrát nezklamal. :) Ovšem gore scény nestály oproti originálu za moc a tak je 2/5. Takhle většinou dopadají předělávky thajských, korejských, japonských filmů Američany. :( Tragédie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama