Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,GRATULUJEME! Z DLOUHÉHO SEZNAMU KANDIDÁTŮ V NOUZI, JSTE BYL DO SOUTĚŽE O FANTASTICKOU VÝHRU VYBRÁN PRÁVĚ VY!“… /// Jak to bylo tenkrát, si piču pamatuju. Vzpomínám si jen, že hra to byla zajímavá, ale za srdce mě nechytla. Takže se ani nedivím, že si ti Amíci řekli, že se na ty žlutý sračky nedá čumět, a že si jako radši natočej svoje. Budiž. 36 hodin, 13 úkolů a obrovský bohatství je doma. Motiv není špatnej (jasně, nebyl špatnej ani u těch žluťáků… vlastně … no to je jedno…) - aspoň pro nás hravý. Jako – nenudí to. Ale frajerskejch úkolů moc nenajdete. Taky sere Elliot svým labilním chováním, který ční nad vočekávanou gradací. Krvavej závěr nakonec trochu krve do žil vleje, ale i já musím uznat, že film stojí (padá) s tou ,,žlutou“ myšlenkou. Takže vy hravější – běžte si hrát do Thajska! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nesnáším originály! 2.) Píšu esej o tom, jak se vobyčejnej člověk monstrem stal. 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tož se nám záhadná thajská hra sestávající z 13 čím dál zvrácenějších úkolů přesunula do Ameriky. Zběsilé řádění zůstalo, ale (nejen) ten prapodivný konec z originálu byl eliminován - respektive nic nevysvětloval a neodhalil, přestože se v průběhu v pozadí trošičku zapátralo (čili víme, že podstata a historie byly úplně jiné). Ve výsledku vůbec nešlo o zatraceníhodný remake / variaci. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Americká verze 13 sins je o něco lepší než její předchůdce, ale pořád to není žádná výhra. Americký vizuál mi sedí více než asijský, obzvlášt u takového filmu, herci vyloženě nepřehrávají, neběhají tam uječené thajky a působí to více seriozně. Některé úkoly byly jiné, některé úkoly stejné, některé byly více zajímavé a některé zase méně zajímavé než původní verze. Co se mi zde ale líbilo, bylo zapletení agentů do hry, zapojení bratra jako soutěžícího a další detaily, které trochu "vylepšily" nápad, nicméně na průměr to pořád nedosahuje a i přes snahu o inovativní sníměk je to pořád levné béčko, které nic nového nepřineslo a u kterého je divák rád, že už je po filmu. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Puvodni original z roku 2006 jsem nevidel, takze nemuzu nadavat na to jak se jim zase dalsi hollywoodskej remake nepovedl a ze by je uz nemely tocit. V overallu pribeh zajimavej i celkem originalni, i kdyz sem se nemohl zbavit pocitu ze mi to pripomina nedavno zhlednute Cheap Thrills. Konec trosicku surprising, ale nic co by Vas vylozene posadilo na prdel. 3* = 65% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Originál je lepší, ale tohle není vůbec špatný a to hlavně díky tomu, že to není přesná kopie. Je z toho cítit jednak thajský originál, jednak také tato kniha. I když je hlavní myšlenka stejná, tak je stále chytlavá a člověka dokáže zaujmout. Tvůrci si sem navíc přidali nějaké svoje vlastní, vcelku povedené, nápady, za což chválím. Napětí slušné, dějové obstojné - pěkné tři hvězdy. 65% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama