Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já tyhle filmy mohu stále. Jen by to chtělo přitvrdit ve stylu SAW série. Tohle se mi líbilo, napětí to mělo, gradaci také, jen to překvapení v závěru tvůrcům nevyšlo, protože jsem to odhalil už v půli snímku. Ve filmu totiž zazní narážky, takže jsem asi nebyl sám, koho se překvapení netýkalo. Ale jinak, mohu doporučit jako velmi dobrou oddechovku. Je kratší než ten asijský a to mu jen prospělo. *** A PŮL ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Americká verze 13 sins je o něco lepší než její předchůdce, ale pořád to není žádná výhra. Americký vizuál mi sedí více než asijský, obzvlášt u takového filmu, herci vyloženě nepřehrávají, neběhají tam uječené thajky a působí to více seriozně. Některé úkoly byly jiné, některé úkoly stejné, některé byly více zajímavé a některé zase méně zajímavé než původní verze. Co se mi zde ale líbilo, bylo zapletení agentů do hry, zapojení bratra jako soutěžícího a další detaily, které trochu "vylepšily" nápad, nicméně na průměr to pořád nedosahuje a i přes snahu o inovativní sníměk je to pořád levné béčko, které nic nového nepřineslo a u kterého je divák rád, že už je po filmu. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík je v dlhoch, stratí prácu a onedlho sa má ženiť. Z blbej situácie ho však nečakane vytrhne telefonát, ktorý ponúka vyše 6 miliónov, pokiaľ sa mu podarí splniť sériu trinástich zvláštnych úloh. Po tom ako zistí, že sa nejedná o žart, na hru pristúpi, no to čo začína ako bláznivá zábava sa po chvíli mení na nezastaviteľnú jazdu za hranice slušnosti i zákona. Remake thajského thrilleru "13 Game sayawng" sa síce nemôže pýšiť nejakou originalitou (napr. len týždeň dozadu tu bol podobne ladený "Cheap Thrills"), ale udržuje si aspoň takú mieru zábavnosti, ktorá to 1 pozretie robí bezbolestným. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná mouchou... a ta mi připomněla, že původní film jsem kdysi viděl. Tož jak, snědli byste mouchu za 6000 doláčů? Tak vidíte! Problém je, že Elliot je srab, slaboch, bačkora. Jiný by si na jeho místě užíval - cožpak není nic lepšího než uříznout ruku někomu, kdo vás v mládí šikanoval a ještě s tím souhlasí? bych mu klidně ufiknul i hlavu - , jenže Elliot vše řeší, až se z toho divákovi otevírá kudla v kapse. A což takhle setnout naráz hlavy bandě debilů? Tumáš čerte kropáč, von je chce místo toho zachraňovat. Elliote, jsi padavka a zasloužil bys vyvrhnout... Konec velmi POTĚŠIL! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama