Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (více)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Psychologická zívačka s několika cool momenty a šíleným rozuzlením. SPOILER → Šílená a poměrně ošklivá kravka, která si nedávno prožila trauma, hlídá opuštěnou budovu. V hlavě se jí honí spousty šílených myšlenek a vidin, které se snaží potlačit, chovat se jako velká holka a cosi si dokázat. Nakonec zešílí až do té míry, že na závěr postřílí několik uklízečů. ← SPOILER Osobně bych to s hodnocením úplně nepřeháněl. Hodně zoufalá hvězda za pár výše zmíněných cool momentů. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film kterej se ze začátku tváří jako krimi/horor, ale postupem času se zněj vyklube průměrná duchařina. Hlavním mínusem je výběr budovy. Sice je výběr policejní stanice s výskytem duchů možná originální, ale nikterak nevyděsí. Zkrátka jsou děsivější místa. A druhým mínusem je, že film na mě působí hodně přeplácaně a neoriginálně. Není tu nic co by jsme neviděli už jinde. Lekačky nefunkční, duchové nevyděsí. Ale abych nekřivdil. Filmu se sem tam podaří navodit i nějakou tu atmosféru a chvíle napětí a najde se tu i pár vydařenějších scén, ale ve spleti těch horších se dokonale ztrácejí. Navíc konec je taky hodně ˇjednoduchej a čitelnej. Chválím kameru a celkem se povedlo i obsazení policajtky. Silnější 2 hvězdy. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý dej s dôrazom na hororové prvky s cieľom vystrašiť diváka nie je nikdy na škodu. Škoda, že to platilo len posledných 20-30 minút, tie sa stali atmosferickou lahôdkou. Zvyšné minúty mi často navodili skôr zívanie ako strach, aj keď priznávam, na hlavnú postavu sa veľmi dobre pozeralo, čo do veľkej miery pomáhalo udržať pozornosť. Možno to chcelo aj výraznejší mysteriózny podmaz. Ide vlastne o také bubu strašenie jednej policajtky, ktorá mala akurát tú smolu, že na výkon svojej prvej služby musela nastúpiť na starú odpísanú policajnú stanicu a sama si tam odkrútiť poslednú službu jej existencie. Samozrejme o tom, že sa tam stal kedysi masaker sa jej akosi zabudli jej nadriadení zmieniť. 65/100 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ženská má noční hlídku na staré policejní stanici, kde nějaký satanistický kult rok zpátky spáchal v cele sebevraždu a pak tam všude možně vidí duchy, volá jí nějaká žena, kterou chtějí někde zabít a všechno to se čím dál tím víc stupňuje. To by tak nějak byl děj bez spoilerů. Jenže hlavní problém tohohle filmu je v tom, že působí jako nějaký nesourodý mix všeho možného, co by se tam tak mohlo stát. Chvíli nějaké divné rozhovory, pak duchové, pak satanisti, pak tam přijde nějaký policista... A celé to působí strašně nesourodě a nahodile, jako by si někdo napsal na papír, co všechno by se mohlo stát během noci na opuštěné policejní stanici a nějak nahodile to poskládal dohromady takový pocit z toho filmu mám. Jo, ono to nějaký smysl tam má, jelikož SPOILER ta ženská tam zešílí, ale těžko říct, jestli něco z toho, co se jí tam stalo, se opravdu stalo KONEC SPOILERU, ale i tak tomu filmu chybí nějaké napětí a atmosféra, protože to fakt celé působí jako takový neslaný nemastný mix několika hororových žánrů najednou. A v tom je problém tohohle filmu, i když zajímavé momenty má. A taky má celkem dobrou hlavní hrdinku. Bohužel celkový dojem z filmu je takový, jak už jsem psal. 2* ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

U sledování jsem místy nedokázal určit co je skutečné a co není. Děj byl sice trochu komornější a nepřipadal mi příliš komplexní. Nicméně se jedná o výbornou a perfektně natočenou duchařinu u které se budete fakt bát. Díky závěrečné scéně ještě svitla naděje na 5 hvězd, ale nakonec jsem se rozhodl pouze dát o jednu méně. Dávám 82%, ale film jsem si neuvěřitelně užil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama