Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (108)

Renie42 

všechny recenze uživatele

To je tak krásný příběh, tu berušku prostě zbožnuji. To je tak skoro reálný, že věřím tomu, že mravenci umí zapálit rachejtle a beruška unese krabičku zápalek že mravenci umí počítat do patnácti a po kostce cukru mravenčí královna z dovolením vyprdne tucty vajíček. Viděno náhodou, tohle jsem vůbec neznala dříve, ani seriál. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc bych chtěl těch hvězd nahodit víc, ale nemůžu. Věnuji se přírodě a hmyzu dost na to, abych některé věci nekousl. A že je to pro děti? No právě! Líbí se mi, jak je to animované a vím, že jde dnes už o kultovní seriál. Jasné. Zvuky pominu, bez těch by to nešlo. Ale mrzí mě hrozně moc, že se to netvořilo po vzoru pana Sekory třeba. Když už na to ty děti koukají a koukají hodně, mohly by prostě být některé věci správně! Jakože se z vajíčka vylíhne malá beruška? Mně to prostě vadí. Místo toho, aby už malinké děti viděli, jak se to ve skutečnosti děje, což fakt není problém, cpe se jim do hlavy opak. Hrozná škoda a za mě obrovské mínus celého projektu. ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Pičovina jak ochrnutý plavčík. Dlhé predlhé, ku tomu nekonečne nudné. Malo to pár svetlých momentiek, či už milých alebo miestami aj vtipných, ale jednoznačne prehlasujem, že na mňa to nefunguje. Animácia ma tiež práve neposadila na riť a nenazval by som to ani roztomilé. Hej ozaj a niekto tu dokonca písal, že je to akčné. No tak to musí byť jeden adrenalínový zmrd, hotový Action Jackson. S tak dynamickým človekom by som vážne nemohol bývať, dočista by ma zblbol keby dvakrát po sebe klipol viečkami. Slabéééé !!! ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Již tradičně hodnotím animáky nadneseně a velkoryse. Ani tady tomu není jinak, byť má jednu nevýhodu. Je příliš dlouhý. Mrňouskové jsou fajn ve svých krátkých epizodkách, kde je děj rychlý, úderný a za pár minut začíná jiný. Hodinu a půl, téměř, už je hodně. Kino už po hodině začalo hučet jako úl a dětičky držely na uzdě jen rodiče, kteří přece neodejdou dříve, když to zaplatily, co? Ale ti co vydržely, mohli alespoň ocenit vtipnou stránku příběhu a bravurní soundtrack, který umocňoval atmosféru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jen zvuky a obraz. Žádná slova. Navíc v tomhle provedení. To je prostě parádní balzám pro duši, který je neskutečně akční, zábavný a zajímavý. Mimika miniaturních tvorečků je neskutečná, a to i přesto, že v podstatě žádnou nemají. Jediný jejich pohled a k tomu vhodný zvuk, a přesně víte, jaká emoce na vás působí. Skoro až neskutečné. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. (Terva)

Reklama

Reklama