Didier

Komedie / Fantasy / Sportovní

Francie / Belgie / Švýcarsko, 1997, 105 min

Alain Chabat

• gouryella

Na francouze hodně nepodařené komedie, zejména herecké výkony bych jemně označil za slabé...(13.8.2006)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $19,411,000(3.8.2010)

• Siegmund

Neškodná, bezvýznamná komedie s průhledným dějem. Odpočinkový film, u kterého se nezasmějete, nepobavíte, ale který Vás nebude pobuřovat ani urážet. Za zmínku stojí velmi kvalitní dabing. (Středa 04.08.2010)(4.8.2010)

Opravdu herecký výkon hlavního představitele převtěleného psa stál za to. Dobrá oddychová komedie.(16.4.2008)

Tohle jsem viděl už strašně dávno, ale jako předpubertální dítě jsem se dobře bavil. Když tak na to vzpomínám teď, je to celkem konina, ale slušná.(30.12.2009)

• pulula

Film mě sice nijak zvlášť nenadchnul, ale bylo to asi poprvé, kdy mě opravdu bavilo sledovat fotbalový zápas.(12.8.2006)

• dokktor

film se veze v dobře vyjetých kolejích francouzských bláznivých komedií zlaté minulosti, ale slovo veze jsem použil naprosto záměrně a dokonale vystihuje náboj celého snímku. kam se poděla invence francouzům na tomto poli tolik vlastní? námět proměny psa v člověka zamaskovaný do reálného prostředí je dost dobrý na to, abyste si roztrhali bránice, ale to, co s tím pan chabat udělal, odpovídá jeho jménu - je to chabé. ne že by komické scény nebyly komické, jen je jich počertu málo a jsou pekelně nedotažené. jediné, co bych vyzvedl, jsou scény se skiny, které jsou sice offtopic, ale jsou narozdíl od ostatní kaše bravurně vypointované. sečteno podtrženo: příjemně strávených 105 minut. to ale není to, co od francouzské komedie očekávám.(23.8.2006)

• xander

Niekedy dosť nevtipná a niekedy dosť zábavná nenáročná komédia. Ale pri niektorých scénach sa ani nedozvieme prečo sa tak vlastne stali a posledných 20 minút je extrémne trápnych a nevtipných, čiže výsledok je len za 2 hviezdičky.(22.3.2004)