Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (269)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hororové demo s neskutečně šukatelnou Olivií Wilde.David Gelb se celej život koukal na Hráče se smrtí, když našetřil pár dolarů nějakým záhadným způsobem sehnal poměrně solidní hereckou partu a šli natočit Hráče se smrtí dvě, s polovičním rozpočtem i režisérským nadáním.60 minut to má skvělou atmosféru, potom vám řeknou, co celou stopáž víte a skončí to.Žádný vysvětlení ani podstata zla.Předpokládám, že Duplass žádné hříchy neměl takže až se ve dvojce probere, bude mít svatozář a bude svojí sex ex nahánět po baráku s bičem božím.Jenže to já už u toho nebudu, rozhodně ne v kině.60%. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

A mě se to celkem líbilo. Nemělo to nic společnýho s vymýtáním , kterýho je všude dost, ale vydalo se to originálnější cestou. Zpočátku vědátorský testování na zvířatech se zvrhlo v oživení člověka. A to s sebou přineslo celkem krutý a neznámý následky. No každopádně i přesto, že ty drastický momenty nebyly vidět, pořád to mělo dobrou atmosféru a hlavně originalitu. Takže se ani omylem nejedná o žádnej propadák, jak to podle hodnocení vypadá. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Aneb rutinou zacpěme krky hororovým fanouškům. Vzkříšení démona je nenápaditý a slabě natočený horor, který nejen že nezvládá postrašit, hraje ale také podle hodně slabého scénáře a spoléhá na stokrát viděné, bez kapky nečeho navíc. Olivia Wilde je fajn ale zbytek je těžce mimo, což platí i o mém oblíbenci Donaldu Gloverovi. [35%] ()

castor 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka je dá se říct poměrně povedená. Jakmile ovšem dojde k zásadnímu zvratu, á la zkusme to na mojí mrtvé holce, ocitají se tvůrci v průšvihu, ze kterého se už nevyhrabou. Její černá bělma a čtení myšlenek u druhých ještě jaro nedělají. Zbytek je o vykrádání, pár lekačkách a nudění se. Ani Olivia Wilde nic nepředvede. A jak to dopadne? Tvůrcům je to jaksi jedno, stejně jako divákům. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka a vlastně celý zbytek děje včetně (poměrně sympatického) konce působí jako z nějakého lepšího (to jest ne tak úplně pitomého) dílu Věřte nevěřte. Ale líbilo se mi, že film šel i díky střídmé stopáži rychle k věci, ničím se nezdržoval a snažil se od začátku do konce jen a jen znepokojovat a děsit. Bohužel mu to ne vždy vycházelo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Olivia Wilde (Zoe) byla v době natáčení filmu těhotná. Filmaři proto museli přizpůsobit způsob snímaní záběrů, aby nešlo vidět její větší bříško. (Narcis)

Reklama

Reklama