Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

mosnak 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozený thriller plný nesmyslů a bohusladkých keců. Jednoho krásného dne umřou všichni co věří v boha a jsou jeho věřnýma ovečkama. Ti co nevěří, nebo chodili v neděli do kostela jen tak z prdele mají smůlu. Ze Země se stalo opravdové peklo. Omyl peklo bylo sledovat tento film. Ony efekty nebyly zas tak špatné, ale herecké obsazení a hlavně příběh plný křesťanských keců mě doslova ničil. Podle tohoto film se mám v bodoucnu na co těšit - já jsem totiž taky nevěřící :-) 35% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tempo nedrží našlapané jako v první cca půlhodině, bylo by to hned o dost lepší. Konec světa je podán docela působivě, hlavní postavy ujdou, i když je zvláštní, jak situaci aktivně řeší pouze ony a všichni ostatní jsou jen křoví, s kterým neproběhne skoro žádná interakce (až na kněze). Části, kde se řeší víra, pro mě nezajímavé, chápu, že to tak tvůrci asi zamýšleli, ale to není úplně pro mě. 3 hvězdy. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Svadba najlepšieho priateľa. Zábava v plnom prúde, všetko prebieha podľa plánu až do momentu nastolenia množstva rôznych prírodných katastrof, ktoré pripomínajú biblickú apokalypsu. Prichádza skutočne koniec sveta? Alebo je napríčine týchto nevysvetliteľných udalostí niečo iné? Dostať sa do bezpečia bude pre štyroch priateľov náročnejšie ako si mysleli. V ceste im bude stáť nejeden .... Rok 2014 bol jeden z najslabších na hororovú tvorbu aký si pamätám. 2015 pokračuje v nastolenom trende neúspechu, k čomu prispieva aj tento kvalitou TV film pripomínajúci "vraj" horor, ktorý najmä vďaka chudobnému obsahu požadovaných prvkov, takmer nemá čo ponúknuť. Jediným "plusom" sa tak stáva pointa príbehu, ktorá ukľudní najmä "pánboškárov", pretože tí sú vďaka bohu opäť v pohode. Všetci čo sedeli v prvej lavici vyhrali sedmu z kríža so synom "nejvyššího" a tak tatko plní svoj sľub. Veriaci bez hriechu (nie som si síce istý, ale asi aj tí čo sa stihli vyspovedať) zmiznú z povrchu zemského (asi do neba), ostatní sa majú po pi*i - to je jasne :) Svetlo sveta teda spatril prvý "cirkevný horor" na ktorom sa podieľalo množstvo farárov a jeptišiek, ktorí spoločne zvestujú a strašia národ ľudský - ak nebudete veriť, poslúchať a prispievať do pokladničky, nepôjdete síce do pekla, ale zostanete za trest na zemi. Takže v podstate sme aj tak v pohode, momentálne nič nové pod slnkom, už sme si zvykli. Úplne zlý síce tento snímok nebol, pár atmosférických scén zaujalo a potešilo, no tak či onak, bez okolkov, slabší priemer. Inak v závere sa medzi hriešnikmi objaví aj farárko, čo je celkom milá sebakrtitika ;) - 40%. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak kýčovitá katolická agitka, že vám vedle toho přijdou modré Ježíšovy oči v Posledním pokušení jako zanedbatelný nešvar výkladu křesťanské historie. Tento snímek si primárně hraje na autentické dílo svým vyprávěním s částečnou pomocí FF (nalezených videozáznamů) a druhým dechem neustále dodává, že řešením je jen a pouze víra v Boha. Něco na způsob: Děj se co děj, věřit na křesťanský způsob je dobré, áno... Ale zpátky na začátek. Filmově se několik mnoho minut budete těšit, až to přijde, zatímco ono to stále nepřichází a sledujete otřesnou svatbu ošklivých a hloupých lidí. V každém záběru se vzdychnutím vzpomenete na někdejší Cloverfield. Už už aby přiletěla hlava sochy paní Svobodové. Puf, pak se to stane. Vidíte lacinější verzi křesťanské poslední apokalypsy i s dezorientovanými andělíčky. Naštvaně si vzpomenete na snímek This Is the End, kde to bylo alespoň veselé, když hysterické celebrity padaly do jámy pekelné. No, a tím končí celá legrace. Po zbytek filmu jen parta nehezkých adolescentů pobíhá mezi kulisami a nějací asistenti na ně hází písek, prach a lejou vodu z konve. Zvrat přijde právě až se vstupem do kostela. Tam se dozvídáme, o co vlastně jde, pokud jsme to už nepochopili předtím z toho, co říkala ta husička s Biblí. Dál už se jen agituje a na všelijakých případech vysvětluje smysl Bible, zde zabalené do rádoby katastrofického FFéčka. Obdivuju každého, kdo to dokáže se zájmem dokoukat do konce. No, obdivuju... Spíš se jen nevěřícně divím. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Všem doporučím místo tohoto křesťanského agitačního výplachu se podívat na 19tý díl Simpsonů ze 16té série - Díky bohu je den zkázy. Přesně tam je vše, akorát zábavnější. Dokonce Homer se díval na podobně stupidní film v kině. Nanebevzetí, apokalypsa, kostel, Ježíš.....Určitě ti všichni, co zůstali na Zemi byli hříšní teplí budhisti. ZAP! Hodnocení OST: Pěkný peklo to vidět natož poslouchat. 1/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama