Reklama

Reklama

Debilní kecy

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14x3 min

Obsahy(1)

Český YouTube pořad autorů Čeněka Stýbla a Erika Meldika, kteří si říkají Viral Brothers, si v jednotlivých zhruba tříminutových dílech berou na mušku debilní kecy určité skupiny lidí, jako jsou například kluci, holky, důchodci, matky nebo studenti. (PotterMan999)

Recenze (68)

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Co na čsfd dělaj videa z jútúb??? No nic, videa Viral Brother mi nikdy moc vtipná nepřišla. Jo, někdy se parodie vydařili, ale většinou šlo o veskrze trapná "videjka ". Navíc je vidět, že je to dělaný hlavně pro peníze a to je vidět nejvíc v posledních kouscích dvojice. Jde o jeden z mnou nepochopených "kultů" naší generace. Tohle ale kult asi nebude...za deset let o Viral Brothers nebude nikdo vědět. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Preboha tu už je fakt všetko. Za chvíľu budeme hodnotiť i trailery. A TV seriál? To ako fakt chodí v telke? Ale okej dávam jednu * zo začiatku to bola sranda, ale teraz je to už moc ohrané. A úprimne aj tak to hodnotím len preto, že mi chýba jedno hodnotenie k tomu aby som bola spokojná a mala 1188 hodnotení a 1088 komentárov. 88 chápeme nééé (nemá to nič spoločné s písmenom H len chcem mať na konci vždy rovnaké číslo)?! ()

Reklama

janosikhood odpad!

všechny recenze uživatele

Po první minutě "Debilních keců" mám pocit takový trapnosti, jakobych zároveň zvracela, močila, masturbovala a hystericky brečela ve frontě u pokladny. I když si odmyslím, že celá tahle série je jenom nepředstavitelně špatnou kopií "Shit peope say", při pohledu na Čendu a Erika zvažuju, jestli by se přece jen neměl obnovit trest smrti. ()

Jungolink 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když jen vidím náhled na video v sekci „Popular on YouTube – Czech Republic“, chce se mi brečet... a ptám se: proč? Neříkám, že každý YouTuber musí tvořit něco převratnýho a světobornýho (spousta z nich nedělá nic jiného než vlogy – proti gustu...), ale div ne ještě veřejné chlubení se tím, že jde v nemalé míře (světlou výjimku tvoří např. díl „Debilní kecy Pražáků“) de facto o překlad obsahu videí jiných tvůrců, je zvrácené. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Debilní Kecy (psáno důsledně poangličtěným pravopisem "Všechno Velkým") jsou vcelku zábavná záležitost a člověk se s tím může ztotožnit. To ale jen tehdy, pokud zapomene na to, že je to všechno jeden velký kalkul (statisícové odměny za virální videa s reklamou). Navíc Čenda s Erikem jsou přesně tím typem cool frajerů, co ve mně vyvolávají komplexy. (891.) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • ViralBrothers, autoři Debilních keců, měli na svém YouTube kanále v srpnu roku 2013 přibližně 400 000 odběratelů, tedy nejvíce v České republice. (PotterMan999)
  • Jejich videa mají několik milionů shlédnutí, nejvíce shlédnutí mají "Debilní kecy matek", a to k srpnu 2013 více jak 4 000 000. (PotterMan999)
  • Dílu "Debilní kecy psů" se dostalo pozornosti i v americké televizi. (PotterMan999)

Reklama

Reklama