Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zdařilá konverzačka, která dává souvětí "musíme si promluvit" zase jinačí rozměr, a výbornym způsobem reflektuje postelový stereotypy. Dostal jsem přesně to, co jsem od Two Night Stand očekával, a tak v podstatě ani nemám, co bych vytýkal; snad jen to mírný přehrávání Analeigh Tipton. --- "... other than those things, you were perfectly adequate lover." ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená romantická komedie, která sází hlavně na dialogy mezi hlavními postavami. Premisa i děj jsou dost jednoduché, ale to filmu naštěstí na ničem neubírá. Všem je samozřejmě od začátku jasné, jak to celé dopadne, ale už jsem viděl mnoho žánrově podobných filmů, které nestály za nic, proto jsem za každý takový kousek rád. A i když hlavní herecké duo moc nemusím, sem (a k sobě) hezky sedli. 75 % ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba hovorím, že je to jeden s tých lepších filmov Millesa Tellera. Námet už poznáme, príbeh to nemá prakticky žiadny a celé to stojí na vtipnej situácii, že on a ona sú uväznení v byte, pretože vonku je snehová kalamita. Nič prevratné, ale hlavne vtipné a o to tu predovšetkým ide. Ústredné duo dokáže spoľahlivo potiahnuť film. Mňa to bavilo, inak povedané nenudil som sa. 80% - 4* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sice jsem Analeigh Tipton nevěřil tu problémovou holku, co si nemůže najít kluka, ale po pár minutách, až vyprchalo takové to trapné nevědomí, že se s Milesem Tellerem (kterého furt extra nemusím, ale vybírá si dobré role) určitě hodně sblíží, velice příjemná oddychovka a jeden chladný večer se všemi atributy dobré feel good romanťárny...85% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná malá romantická komedie, která splní přesně to, co čekáte. Chemie ústřední dvojice funguje na výbornou. Není to zbytečně hloupé a i když šablonovité, tak celkově hodně sympatické. Rande na dvě noci ukáže, co se všechno může stát pokud během Vaší známosti na jednu noc město postihne obrovská vánice a vy nemůžete ráno rychle prchnout. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama