Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

metztlimoon 

všechny recenze uživatele

No a presne pre toto mám viac kamarátov ako kamarátiek. Prehnane žen...slepačie, intrigánske, prešpekulované a zároveň tupé. Nie nie a zas nie. Mozaika epického zlyhania. V tele mi stúpla hladina estrogénu, takže tento mesiac dostanem krámy ešte raz a v hlave IQ kleslo natoľko, že mi to bude asi jedno... Nikdy viac! ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Bravo, nevím jestli je to tím, že jsem nečekal, že to bude dobré tento film vybrala partnerka. Královsky jsem se bavil opravdu příjemné odpočinutí od americké produkce. Chytrý humor a i řekněme jednodušší vtipy kdy jde dívka na rande a má zažívací problémy jsou zvládnuté s lehkou francouzskou grácií. Je tam vše co od Francouzské komedie čekáte v tom dobrém slova smyslu. Skvělé, jednoznačně doporučuji. ()

Reklama

HanaM. 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte něco věrohodného, inteligentního, nebo dokonce, ze života - rozhodně nechoďte na Sex v Paříži. Po celou dobu sledování se mi na mozek drala provařená zkratka - WTF? Přesto - rozhodně jsem se nenudila, dost jsem se zasmála, několikrát hodně zčervenala a ještě jsme s kolegyní stihly zdrbnout Vanessu Paradis (ta mezera mezi zubama je vážně hnusná), Isabelle Adijani (má tolik botoxu, že by ji člověk ani nepoznal), zato Laetitia Casta je pořád rozkošná. Tohle a sklenka vína mi na fajn odpoledne stačí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Příběhy několika pařížských žen na téma láska, sex a něžnosti čili jakási variace na americký Sex ve městě akorát hystericky ukřičené a drtivou většinu času bez vtipu. Dílo spíše pro ženské publikum a to ještě nějaké nenáročné ženské publikum, já ocenil jen to hvězdné obsazení a ty dva tři jakože vtipy, ale dvě hvězdy jsou možná až moc. ()

paddy35 

všechny recenze uživatele

Ještě teď nechápu smysl filmu. Střelená francouzská komedie postrádající jakoukoliv logiku a nemá ani hlavu ani patu. Pobavil jsem se párkrát, jinak jsem si neustále říkal: Co to má jako znamenat? Trapné vtipy, které nejsou ani za mák humorné radši nekomentuju, tomu jestli by se asmál aspoň jeden jediný člověk, tak skládám režisérce poklonu. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama