Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sympatické francouzské ženy jsou stejné jako sympatické ženy české či slovenské. Každá jiná, ale někdy jsou si podobné. (Každá žena je krasná, ale krása se musí hledat a nemusí být jen vnější, ale i vnitřní). Film viděn v pražském francouzském kině 35. Poměr mužů a žen byl výrazně ve prospěch žen. Vtipná reklama před promítáním na lekce francouzštiny: Na francouzský polibek vám český jazyk nestačí. PS: Nezkoušet metodu léčby frigidity mužů. ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Bravo, nevím jestli je to tím, že jsem nečekal, že to bude dobré tento film vybrala partnerka. Královsky jsem se bavil opravdu příjemné odpočinutí od americké produkce. Chytrý humor a i řekněme jednodušší vtipy kdy jde dívka na rande a má zažívací problémy jsou zvládnuté s lehkou francouzskou grácií. Je tam vše co od Francouzské komedie čekáte v tom dobrém slova smyslu. Skvělé, jednoznačně doporučuji. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nejmenší očekávání, nejlepší výstup. Předmluva režisérky a jedný z protagonistek snímku rozhodně pomohla: Audrey Dana je bezprostřední, rozpustilá a zdánlivě o 10 let mladší žena s neobyčejnym smyslem pro humor; a její energický vystoupení mě na projekci naladilo opravdu nejlíp, jak mohlo. Sama autorka navíc dostala prostor k vysvětlení vlastních úmyslů; jak jsme se později přesvědčili, úmyslů tak čitelně převedených na plátno - dát aspoň na chvíli zapomenout na ty černobílý a notně jednotvárný ženský charaktery, co se v komediích zpravidla vyskytujou. Tim vznikl poměrně unikátní projekt "o mužích (prakticky) bez mužů", jehož průvodnim znakem sice může bejt ztřeštěnost, zároveň už ale nikoliv banalita či lacinost - jakou věští hnedka další zavádějící výmysl českých distributorů, název "Sex v Paříži". --- Ne, Sous les jupes des filles toho má k nabídnutí mnohem víc: předevšim uvolněnou zábavu pro všechny generace v podání - jak Audrey Dana vtipně zdůraznila - 10 nezadaných žen (z 11) v čele s talentovanou Géraldine Nakache, kulminující ve vysoce funkční hromadnou tečku alá Friends with Benefits. No řeknu vám, takovou husinu jsem při sledování komedie už dlouho nezažil. --- "Ženy jsou jako jogurt. Jakmile jim vyprší trvanlivost, ztuhnou, nabobtnají a vybuchnou." (!!!) [17. Festival francouzského filmu] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšela jsem Vás na záchodě a pak ty Vaše prsa ... jsem z Vás vedle." V Paříži patrně dotáhli sexuální svobodu k naprosté dokonalosti. Souloží tu každý s každým bez ohledu na věk, stav, pohlaví, barvu pleti, původ či velikost tetování. Tak se mi to líbí. Tedy samozřejmě teoreticky, protože prakticky by z toho každý člověk vyznávající rodinné hodnoty patrně zešílel. Tady se prostě splašily hormony úplně všem a bylo jich tolik, že jsem občas dumal nad tím, která tohle zase je a jaký problém řeší. No nic. Nakonec to nějak dopadlo, náznaky ženské nahoty mne přiměřeně uspokojily a ukecaný vibrátor mne přemluvil k udělení alespoň dvou hvězd. ()

fafejt001 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně hloupý překlad . . . . LEČ Holky se sešli v dobré partě a rovněž kluci si v tomto filmu něco najdou . Já myslím , je to hřejivý filmeček . Tak holky , hrrrrrr na něj . Pobavíte se , myslím , že solidně . A TEDˇ VÁŽNĚ , je to hloupý , slabý , bezduchý , zbytečný film . . . ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama