Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sympatické francouzské ženy jsou stejné jako sympatické ženy české či slovenské. Každá jiná, ale někdy jsou si podobné. (Každá žena je krasná, ale krása se musí hledat a nemusí být jen vnější, ale i vnitřní). Film viděn v pražském francouzském kině 35. Poměr mužů a žen byl výrazně ve prospěch žen. Vtipná reklama před promítáním na lekce francouzštiny: Na francouzský polibek vám český jazyk nestačí. PS: Nezkoušet metodu léčby frigidity mužů. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem nejhorší, když se k filmu nepodařilo za 3 roky sehnat české titulky a tak jsem vzdal francouzský originál a v rámci genderové spravedlnosti předložil film v českém znění doma. Za tohle ale nemůže české znění, je to prostě argentinská telenovela švihnutá s Helenou a jejími nabíječi a Sexem ve městě (s tím pořádně). Nebýt linky mezi Géraldine Nakache (překvapivé vyloupnutí káčátka) a Alicí Taglioni, rval bych si vlasy úplně. Zklamala Laetitia Casta, hraje děsnou krávu a vůbec nevypadá tak jak by měla (je to super kočka). Další film paní režisérky Kdybych byla kluk si setsakra dobře rozmyslím. ()

Reklama

paddy35 

všechny recenze uživatele

Ještě teď nechápu smysl filmu. Střelená francouzská komedie postrádající jakoukoliv logiku a nemá ani hlavu ani patu. Pobavil jsem se párkrát, jinak jsem si neustále říkal: Co to má jako znamenat? Trapné vtipy, které nejsou ani za mák humorné radši nekomentuju, tomu jestli by se asmál aspoň jeden jediný člověk, tak skládám režisérce poklonu. ()

Chandra 

všechny recenze uživatele

Nevím, nejspíš je to tím, že jsem čekala něco trochu jiného, něco na způsob Lásky nebeské, takže mi ta francouzská mozaika povedených nebo spíš nepovedených vztahů přišla znatelně slabší než ta britská. Podbízivější, prvoplánovější, vstřícnější i vůči těm šťastnějším z nás, kterým se bránice rozkmitá třeba i z hlasité peristaltiky nebo rány do hlavy (cizí, pokud možno). Neříkám, že by tam nebyly úsměvné nebo i opravdu vtipné momenty, naopak, bylo jich tam hodně a vlastně se usmívám i teď, když zpětně koukám na trailer nebo fotky a vybavuju si některé povedené gagy. Herečky byly víc než nádherné a ta francouzština se tak dobře poslouchá... Navíc bylo z filmu znát, že režisérka se na ženy dívá s laskavým pochopením a nedělá jí sebemenší problém udělat si legraci z těch našich pověstných hormonálních výkyvů, touhy po lásce a pochopení a všechno to snažení a frustraci trochu shodit. Jenže mám dojem, že moc tlačí na pilu. Jako třeba u postavy ztvárněné Julií Ferrier, tam už byly ty zářezy dost citelné. Taky mě zamrzelo odbytí příběhu Sylvie Testud. Ten, kdo měl na starosti střih, možná v tomhle případě stříhal buď málo, nebo moc, což je škoda. Sex v Paříži mi tedy jednou stačil. Příště raději někde jinde. Anebo po dvou deci Chardonnay.:-) ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Bravo, nevím jestli je to tím, že jsem nečekal, že to bude dobré tento film vybrala partnerka. Královsky jsem se bavil opravdu příjemné odpočinutí od americké produkce. Chytrý humor a i řekněme jednodušší vtipy kdy jde dívka na rande a má zažívací problémy jsou zvládnuté s lehkou francouzskou grácií. Je tam vše co od Francouzské komedie čekáte v tom dobrém slova smyslu. Skvělé, jednoznačně doporučuji. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama