Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájemného vraha, který pověsil řemeslo na hřebík, dostihne jeho minulost, a tak se z něho opět musí stát krutý zabiják. Je nucen ještě jednou, naposledy vraždit, aby napravil jistou chybu z dřívějška. (Film+)

Recenze (30)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová oddechovka, která se z vlažnýho začátku přehoupne do akční a hodně krvavé řežby. To jsem vůbec nečekal, ale ve chvíli, kdy dojde k prvním useknutým končetinám a cákancům krve na všechny strany, je naprosto jasný, kam se to bude ubírat. Faktem je, že tohle není film na přemýšlení, prostě s vypnutým mozkem sledujete, jak jde hlavní hrdina nekompromisně za svým cílem, nic víc, nic míň. A ono to v tomhle případě stačí, i ta stopáž je adekvátní. Za mě v pohodě... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hitman na odpočinku se spřátelí s malým klukem a posléze i s jeho matkou a sestrou a začíná se rýsovat něco na způsob ideální rodiny. Jenže čert nikdy nespí. Tak do půlky žádná hitparáda. Trocha jateční akce tu sice je, ale po většinu stopáže se O´Brien snaží hrát a nejde mu to ani trochu. Druhý poločas je ale o něčem jiném. Ne že by se jednalo o něco kulervoucího, ale film nabral tempo a bitkovalo se tu prakticky neustále. K Raidu a podobným indonézským záležitostem se to sice nepřibližuje ani na míle, ale jako průměrná akční jednohubka na deštivé dopoledne to docela funguje. 50% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Message Man ukazuje krásy Indonéských ostrovů. Bohužel obřím populačním růstem dostává příroda na frak. Historka sleduje Ryana Tellera (Paul O'Brien), který má temnou minulost a zhroucený morální kompas. Rozhodne se žít nomádským životem s místním hochem Donim (Aji Santosa) s nímž naváže přátelství. Když je hoch téměř zabit, uvede to v Ryanovi do pohybu násilné pomstychtivé síly z jeho minulosti. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Australsko-indonéský film, kde se sice rozpočet asi nemůže pochlubit nějakým závratným počtem nul, ale v rámci ostatních béček si to i tak drží docela slušný standard. Hlavní hrdina sympaťák......ano......snaží se skoncovat se svou drsnou minulostí.....ano.......sblíží se s jedním klukem a jeho rodinou......ano.......přijdou padouši a ohrozí je......ano..........naštve se a rozjede pěkná jatka kvůli jejich záchraně.......ano. Takové shrnutí by se dalo použít na tuny filmů, ale u Message Mana mě to vskutku chytlo. Jméno Paul O'Brien mi doposud nic neříkalo, ale možná začnu sledovat jeho další kroky. Jo, z akčních scén srší ta lacinost a béčkovost na míle daleko, ale on už takový podle mě byl záměr autorů. Ikdyž najde se zde pár scén, které by mohly konkurovat dražším bijákům z Hollywoodu, to ne že ne. Asi bych příště přidal více akce a méně kecání okolo, protože to zbytečně zpomaluje tempo a divák se začne nudit. Musím ale dát snímku za pravdu, že ke konci se to dost otočí, hlavní hrdina už jen chodí a likviduje. Dvojky se asi nedočkám, ale pokud se natočí, tak klíďo. Za mě dávám 62 % ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ryan Teller (Paul O'Brien) se dostane do konfliktu s muži, kteří jak se později ukáže pracují pro pana Lee (Verdi Solaiman). Ryana tak dožene vlastní minulost, protože spolu mají nevyřízený účet... Akce byla nekompromisně brutální a krvavá. Úvodních padesát minut se jede na volnoběh, protože ty tři kratké akční scény jsou málo, ale pravdou je, že pak začne inferno. Mám trochu problém s příběhem a proto nedám vyšší hodnocení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama