Reklama

Reklama

Tři kamarádi Bradley, Ed a Zach se probouzí po velké pařbě ve vlaku, který je veze na Hungover Games. Čeká je souboj na život a na smrt, kde budou muset bojovat proti hobitům, polonahým ženám i postavám ztvárněným Johnnym Deppem... Bradley, Zach a Ed vyrazí na oslavu konce svobody jejich homosexuálního kamaráda Douga. Ten se má ženit s Traceym. Jenže pánové se po divoké jízdě probudí v jakési dystopii, ve které probíhá soutěž mezi filmovými postavami. Vyhraje ten, kdo se nenechá zavraždit. Přátelé zjišťují, že se do vražedné soutěže přihlásili dobrovolně ve chvíli, kdy byli pod obraz opilí. Teď se však už ze soutěže nedá vystoupit. Ve chvíli, kdy jsou přátelé vysazeni na bitevní pole, se jim ke všemu ztratí ženich Doug. Bradley, Zach a Ed se ho tedy vydají po okolí hledat. Stávají se však cílem útoku různých filmových postav (Thor, elfové, indián, Carrie atd.). Tyto postavy nejenže se snaží zabít Bradleyho a spol., ale zabíjejí se také navzájem. A tak jsou po několika pokusech o jejich zabití přátelé nuceni zažít upálení skupiny žen, Zachovi před očima zabije indián modrou nahou elfku, do které se Zach zamiloval, a jsou pobodáni geneticky upravenými vosami, které z nich mají udělat homosexuály. Kvůli napadení vosami se rozdělí, ale zanedlouho Edovi dojde, že mohou vyhrát, jen pokud budou všichni dohromady. Tomu nasvědčuje i změna pravidel hry tak, jak ji vyhlašuje šílený producent, který má vše na starost. Ed se v soutěži setkává se sedmnáctiletou Amazonkou Katnip, do které se zamiluje. Dívka přátelům spolehlivě pomáhá zabít jejich protivníky, nakonec však sama umírá Edovi v náručí, když mu před svou smrtí ukáže svá prsa. V tu chvíli se přátelům podaří konečně najít Douga. Šílený producent však opět změní pravidla hry, a tak se mají přátelé pozabíjet mezi sebou pomocí sexuálních pomůcek. Skupina se však nehodlá šíleným pravidlům podvolit, a tak na radu Zacha polyká jedovaté osvěžovače toalety a doufá, že producent je nenechá zemřít. V tu chvíli se však všichni probudí v hotelovém pokoji a uvědomí si, že je nejvyšší čas odvést Douga na svatbu. Na svatbě potkává Ed dívku, která se velmi podobá Katnip. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dát dohromady "Hungover" a "Hunger Games" už podle názvů není až tak těžké. Na první pohled je jasné, že se bude jednat o parodii a nejde opravdu o nic jiného. Tohle je prostě jenom skládka blbých vtipů, kde jediné, co vyniká je Rita Volk, původem uzbecká herečka, která očividně nemá problém s tím, aby zahrála cokoli, navíc je opravdu sexy. Jinak ale celkem klasická parodie, která vyhrává sem tam dobrým vtipem a přítomností pornohereček. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Je smutné vidět, jak se dá docela vtipný námět utopit v nechutném humoru a nesourodém guláši postav, které mají vzdáleně připomínat nejrůznější popkulturní idoly. Žánr filmových parodií dostává poslední léta docela na frak a proto rád ocením alespoň snahu o vtipnou glosu originálu. Starving Games byly ještě docela fajn, ale Hungover Games už zaváněly místy odpadem. Pár úsměvných a ne-úplně-trapných scének se tu ale přeci jen našlo. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Parodovat komedii? Znělo to divně, bylo to divné, ale ze stejně podivného důvodu se mi to i docela líbilo. Výběr herců byl ve většině fajn - opravdu svým předlohám odpovídali, zejména ústřední trojice. Jen někteří z nich, typu Thor, či Avataři, byli nedotažení a vypadali debilně. Ale jinak? Ujeté, zvrhlé, nesmyslné, ale fajn. Když člověk vypne a nehledá za tím víc, než to, co to bylo, nemá důvod vyzdvihovat černá čísla. 55% ()

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo? ... Překousl jsem to a dodíval se do konce, bo jsme na to koukali s přítelkyní. V jiném případě bych to po patnácti minutách vypl... pravda jest, že bych tím ztratil nejlepší scénu, která byla zhruba uprostřed, ale i tak bych asi o nic nepřišel. Tvářilo se to relativně kvalitně, ale celkově to vlastně za nic nestálo... hotovej průser.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad na parodii to je sakra dobrý, ale to provedení je nudné, trapné a nevtipné. To, že tady absolutně nic nedává smysl bych byl možná ještě schopný nějak tolerovat, ale to ostatní logicky ignorovat nemůžu. Všechny ty vtipy byly tupě jednoduché a zoufale nevtipné, parodování vybraných filmů se taky nepovedlo (navíc nechápu, jak někdo může parodovat komedie, proboha), sice se jim povedlo vybrat pár herců, co ksichtem připomínají ty originální postavy a taky pár hereček, co aspoň mají nějaké kozy a jen díky nim se na to dá aspoň chvílemi dívat, ale jinak prostě ne. Hvězdičku za ten nápad (který se ale vůbec nepovedlo provést) a za nějaké ty kozy, jako parodie to stojí, upřímně, za hovno. 1* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama